Farbenie v pohodlí domova

Na prvé farbenie budeš potrebovať:

- Starý uterák

- Rukavice (sú v balení)

- Kúpacia čiapku (je v balení)

- Prírodnú VOONO farbu

- Štetec

- Prírodný šampón bez parabénov a silikónov

- Misku

- Zavárací teplomer

- Horúcu vodu (hnedé a čierne odtiene zalievame vodou s teplotou 50 stupňov Celzia a červené 60-90 stupňov Celzia)

Aktuálna doba si žiada nové riešenia. Čo s vlasmi, keď sú kaderníctva zatvorené? No predsa farbiť sa a starať o svoju hrivu v bezpečí domova! S VOONO je to ľahké a my ti povieme, ako na to.

Niečo o VOONO

Jedná sa o českú značku, ktorá vyrába prírodnú vlasovú kozmetiku bez obsahu chémie. Produkty sú recyklovateľné, ekologické, nie sú testované na zvieratách a farby možno nakoupit i bez obalu. Všetka vlasová kozmetika značky VOONO je vhodná pre tehotné a dojčiace mamičky, alergikov alebo zákazníkov s citlivou pokožkou. Navyše sa jedná o unisex veci, takže ich môže používať pokojne partner alebo deti.

 

Pre koho sú vhodné prírodné farby na vlasy?

Môže henna zozelenať?

 

 

To je VOONO

Áno! Vitaj vo svete plnom farieb. Teraz ti povieme niečo o našich farbách. Jedná sa o hennu, jedno z najstarších farbív na svete. Na rozdiel od chemických farieb vlas nenarušuje, iba ho obalí a výsledná farba sa postupne vymýva počas 3 týždňov (záleží na počtu umytí, vlasovej kozmetike, spôsobu umývania apod.) Farby sa dajú ľahko miešať medzi so sebou a ty si tak môžeš vytvoriť jedinečný odtieň podľa svojich predstáv.

 

Teraz ťa trochu navedieme podľa toho, akú farbu si praješ

 

Sem blond a chcem byť blond!

Ešte niesom ryšavka, ale chcem byť! 

Čiernovláska navždy!

Mám šediny!

Sexy červenovláska!

Len ryšavá to môže byť! 

Brunetky sú najkrajšie! 

Neviem, akú farbu chcem, ale chcem ju hneď!

 

Každá farba obsahuje v balení rukavice, čiapočku a návod na použitie. Pokiaľ máš záujem o farby bez obalu, príde ti len sáčok s názvom farby. Návod na použitie ti pošleme na e-mail, a tak zase trošku uľahčíme prírode. Spoločne. V našej ponuke nájdeš eko rukavice, ktoré sú vhodné na viac použití.

 

Prečo nakupovať bez obalu?

Vlasová kozmetika

V našom portfóliu samozrejme nájdeš aj prírodnú vlasovú kozmetiku vhodnú na každodenné používanie. Všetko samozrejme prírodné!

 

Prečo používať prírodný šampon na vlasy?

Amla alebo poriadna dávka vitamínu C pre tvoje vlasy!

Ako na kučeravé vlasy bez kulmy?

 

 

Vlasové problémy

Možno je nejaký problém, ktorý ťa dlhodobo trápi. Vypadávanie vlasov po pôrode, lupiny, pleseň vo vlasoch alebo mastné vlasy?

 

Na všetko u nás najdeš radu: 

Ako zastaviť padanie vlasov?

Čo robiť s mastnými vlasmi?

Lupiny, chrasty, lupienka

Rozštiepené končeky a ako na ne?

 

 

Regenerácia a detox

Nakoniec tu máme naše VOONO rady a tipy, vďaka ktorým budeš mať krásne vlasy, za ktorými sa každý otočí.

 

Ako zlepšiť kvalitu svojich vlasov a detoxikovať vlasovú pokožku?

Ako sa starať o vlasy v zime?

Bezfarebná henna na tvoje vlasy!

 

 

Facebook skupina

 

Veľa rád, tipov a trikov nájdeš v našej Facebook skupine Barvíme se VOONO hennou. Naše zákazníčky si tam posielajú rady pred a po farbení VOONO, vzájomne zdieľajú zážitky z farbenia alebo občas aj nejaké faux pas. Aj my ti poradíme buď v skupine alebo v správe. Obrátiť sa na nás môžeš na našom Facebooku, Instagrame, webovom chate, e-mailom alebo telefonicky. Nemusíš sa hanbiť, každý raz prechádzal na prírodné farbenie.

Urobíš nám radosť, keď nám výsledok svojho farbenia zašleš, označíš nás na Instagrame @voononatural alebo fotku vyzdielaš do skupiny.

 

 

E-booky

Pri registrácii na našom webe získaš k dispozícii ku stiahnutiu zdarma náš e-book, ktorý sa týka prvého prírodného farbenia. Nájdeš tam praktické návody, tipy, triky a na konci malé prekvapenie. Dokonca je k dispozícii už aj e-book 2, takže neváhaj a zaregistruj sa.