Ako zlepšiť kvalitu vlasov a detoxikovať vlasovú pokožku?

Už při prvej aplikácii masky na vlasy Hair of Gaurí:

  • Detoxikuje vlasovú pokožku
  • Eliminuje šediny
  • Posilňuje vlasové vlákno
  • Podporuje rast vlasov
  • Odstraňuje lupiny
  • Zabraňuje vypadávaniu vlasov
  • Zbaví vlasy silikónov a ďalších chemických nečistôt
  • Zabraňuje vysokej mastnote vlasov a vlasovej pokožky

Detox čiže hĺbkové čistenie organizmu poznáme v súvislosti so zlepšením našej fyzickej aj psychickej kondície. Zdravie je ovplyvnené znečisteným životným prostredím, zlým stravovaním a celkovým životným štýlom. Všetky tieto faktory zaťažujú naše obličky, pečeň, pľúca a navyše – naše vlasy.

 

Nedostatočná vlasová starostlivosť, chemické experimenty s farbami na vlasy, lacné kozmetické prípravky a úpravy vlasov nekvalitnými stylingovými produktmi. Opakom je príliš veľká starostlivosť o vlasy a vlasovú pokožku, ktorá viac škodí, než pomáha. Navyše mráz, sneh a vlhkosť vzduchu teraz v zime negatívne ovplyvňuje kvalitu.

 

Čo zapríčiňuje zlá vlasová starostlivosť a používanie bežných kozmetických prípravkov:

 

  1. Rýchlo sa  mastiace vlasy
  2. Vlasy oslabené, suché, bez života
  3. Lupiny, svrbivá pokožka, chrasty vo vlasovej pokožke

 

Prírodná vlasová kozmetika proti lámavosti vlasov

Kozmetické prípravky na starostlivosť a úpravu vlasov sú veľmi dôležité. Práve produkty, ktoré obsahujú chémiu a chemické deriváty, vlasy oslabujú a ničia. Bežné šampóny obsahujú sulfáty, ktoré stoja za penením, silikóny, ktoré majú vyhladzujúci účinok a parabény, ktoré sú dôvodom dlhodobej životnosti produktov. Práve tieto látky dráždia vlasovú pokožku a pália pri kontakte s pokožkou alebo očami. Vždy teda zvoľ prírodný šampón a kondicionér, ktorý je kvalitným a najlepším riešením starostlivosti o vlasy.

 

Ako to funguje?

Spočiatku ti bude možno pripadať, že po prvých aplikáciách prírodného šampónu, vlasy pôsobia nezdravým dojmom. Priamo volajú po svojom klasickom šampóne, ktorý hojne pení, ale nedaj sa! Môže to trvať dva týždne až dva mesiace, než sa vlasy zbavia priehľadného silikónového filmu, ktorý vlasom bráni v hydratácii a výžive. Roky používania nevhodnej vlasovej kozmetiky sú nič proti pár týždňom.

Maska na vlasy proti lupinám

Rýchlo sa mastiace vlasy, neodbytné lupiny alebo chrasty na pokožke hlavy? Maska na vlasy Hair of Gaurí obsahuje blahodárne bylinky, ktoré ti pomôžu odstrániť tieto ťažkosti raz navždy. Tiež ju možno použiť pre zbavenie sa silikónov z chemických vlasových prípravkov a pripraviť tak prechod vlasov na prírodné farbenie.

Tento rok letia zdravé, krásne, husté a lesklé vlasy, to ti potvrdí úplne každý. Preto neváhaj a venuj kvalitnú a dostatočnú starostlivosť svojim vlasom a vlasovej pokožke. Určite sa ti odvďačí zdravým vzhľadom a kvalitou!