Ako na kučeravé vlasy bez kulmy?

Ako používať Sea Salt Sprej?

  1. Nastriekaj primerané množstvo do mierne vlhkých alebo suchých vlasov.
  2. V predklone pomačkaj vlasy rukami.
  3. Zafixuj kučery/vlny pomocou fénu s difúzerom.
  4. Pre väčší objem jednotlivé kučery/vlny od sebe oddel rukou/hrebeňom.

Ako dostať zo Sea Salt Spreju čo najviac a prečo je tento stylingový produkt jeden z našich najobľúbenejších produktov prírodnej vlasovej kozmetiky? Prečítaj si náš článok a bez Sea salt spreju už sa tiež nezaobídeš! Budeš mať vlasy ako morská panna a to kedykoľvek a kdekoľvek. 

 

Prečo nemôže Sea Salt Sprej v tvojej kúpeľni chýbať?

Rýchlo funguje a má okamžitý efekt. Stačí vedieť, ako na to. Vďaka tomuto prírodnému spreju s obsahom soli z Mŕtveho mora získaš plážové vlny aj bez dovolenky. Mierne zrnitá textúra vytvorí messy look z tvojej hrivy a je vhodný pre všetky typy vlasov. Cestovať môžeš prstom po mape, ale tvoje vlasy budú ako čerstvo od mora. Ďalšou výhodou je recyklovateľná fľaštička s veľkosťou 100 ml, ktorá sa ti zmestí do príručnej batožiny alebo do kabelky

 

 

Prečo určitě Sea Salt Sprej:

  • možno vyčesať
  • veľkosť
  • uhladenie copov
  • tvorí vlny
  • prirodzený vzhľad
  • sklenená fľaštička
  • vegan
  • eko
  • bez silikónov a parabénov

 

Z čoho je vyrobený?

VOONO Sea Salt Sprej neobsahuje žiadne silikóny, parabény ani chemické sulfáty. Všetko je založené na báze minerálov a olejov. Sprej na vlnité a kučeravé vlasy vonia po citrónovej tráve, takže sa môžeš kochať sviežosťou a pocitom dovolenky pri mori. Podrobné zloženie nájdeš tu v sekcii zložení. 

 

Ako sprej správne použiť?

So sprejom zatras tak, aby minerály nezostali na dne fľaštičky. Potom sprej aplikuj na suché alebo vlhké vlasy. Vlasy zo spodu mačkaj, kým nevytvoríš jemné, až veľké plážové vlny. Sea Salt Sprej sa dá ďalej použiť na uhladenie neporiadnych malých vlasov, ktoré trčia pri tvorbe drdolov, vrkočov a podobne alebo pre mužov na vytvorenie uhlazujícího efektu. 

 

 

Príprava na kučeravý účes

Vlnité vlasy bez správneho stylingu môžu vyzerať poškodené, bez lesku až neupravene. Naše zákazníčky preto používajú pre svoje vlnité účesy VOONO hydratačný šampón a kondicionér. Ten obsahuje veľké množstvo Aloe vera, vlasy správne hydratuje a vďaka nemu je každá vlna a vlnka pružná. 

 

Inšpirácie z Pinterestu: