Prečo používať prírodný šampón na vlasy?

Prírodný hydratačný VOONO šampón na vlasy:

  • Hydratuje
  • Dodáva vlasom lesk a pevnosť
  • Vhodný pre všetky typy vlasov
  • Na farbené i nefarbené vlasy
  • Krásne vonia
  • Vhodný pre osoby s citlivou pokožkou
  • Vhodný pre alergikov a osoby s dermatologickými problémami

Napriek všetkej starostlivosti sú tvoje vlasy spľasnuté, unavené a nedržia tvar? Ani veľké množstvo vlasových prípravkov nepomáha proti lupinám a lámaniu vlasových končekov? O vlasy je dôležité sa dobre starať a začína to u kvalitného prírodného šampónu.

 

Chémia v šampóne

Vieš, že trvá len 26 sekúnd, než sa chemikálie z vlasov dostanú do tela? Také malé chemické laboratórium sa nachádza priamo v dizajnovej fľaštičke, ktorú si práve kúpila v drogérii. Za nevalný stav tvojich vlasov môžu silikóny, parabény, sulfáty a DEA (ich deriváty). Práve tieto látky sú obsiahnuté v komerčných a stylingových prípravkoch. Silikóny nechaj Pamele Anderson a poď s nezdravými vlasmi zatočiť!

 

Čo mám robiť?

Chceš urobiť niečo pre seba, svoje vlasy a životné prostredie? Zvoľ prechod z bežne dostupnej kozmetiky na prírodnú. Na tvojich vlasoch sa vďaka každodennému používaniu nevhodných vlasových a stylingových prípravkov vytvoril silikónový film, ale ešte nie je neskoro. Tvoje vlasy sa pod tou vrstvou chémie dusia, pretože sa k nim nedostane žiadna výživa ani hydratácia. Práve preto sú suché a lámu sa. S tým je ale koniec!

 

 

 

Hydratačný VOONO šampon

Prečo práve tento šampón je ten pravý? Kávový extrakt dodá tvojim vlasom silu a lesk, francúzska levanduľa ošetrí vlasovú pokožku a šalvia zintenzívňuje poddajnosť vlasov. Ručne lisovaný bio arganový olej vlasy chráni pred vonkajšími negatívnymi vplyvmi, maximálne ich hydratuje a v kombinácií s grepom zanechá vo vlasoch krásnu sviežu vôňu. To je jednoducho VOONO!