AKO ZASTAVIŤ PADANIE VLASOV?

PREČO PRÍRODNÉ VOONO FARBY NA VLASY?

 

  • tvoje vlasy budú zdravé, lesklé a plné objemu

  • hydratujú a dodajú potrebnú výživu
  • bez chémie a chemických derivátov
  • krásne voňajú
  • vhodné pre všetky typy vlasov
  • pôsobia proti vypadávaniu vlasov
  • kryjú šediny
  • vhodné pre tehotné a kojacie maminky
  • šetrné k prírode i tvojej peňaženke
  • testované zákazničkami v skupine Barvíme se VOONO
  • vlasové poradenstvo zdarma

Predstav si svoje vlasy ako zrkadlo, ktoré odráža stav tvojej duše i tela. V ňom sa odráža celkový stav tvojho organizmu a duševného zdravia. Práve vlasy sú prvá časť tela, ktoré si okolie všíma, preto je potrebné o ne dbať tak, ako si zaslúžia. Môžu sa na nich prejaviť prvé príznaky choroby, preto ich nikdy neprehliadajme!

 

 

PRÍČINY VYPADÁVANIA VLASOV

Za zdravé vypadávanie vlasov považujeme bežnú výmenu starých, odumretých vlasov za nové. V dôsledku zlého psychického zdravia či nevhodnej vlasovej starostlivosti sa môže vypadávanie vlasov zhoršiť. Nadmerná strata vlasov môže byť prejavom ochorenia či sa môže jednať priamo o alopéciu. Ročné obdobia, vek, gény, to všetko hrá v strate vlasov veľkú úlohu.

 

V ZDRAVOM TELE – ZDRAVÝ DUCH

Zdravá a vyvážená strava je vždy základ všetkého. V prípade tvojich vlasov to platí dvojnásobne. Venuj sa fyzickým aktivitám, dostatočne spi a pi veľa vody. Na pitný režim sa totiž veľmi často zabúda! Veľký vplyv na kvalitu a vypadávanie vlasov má stres. Nemožno povedať, nech sa mu vyhýbaš, pretože čaká na každom rohu, ale ak sa aspoň vždy upokojiť. Relaxovanie, masáže a pravidelné robenie si radosti, je dôležitým faktorom, ktorý môže tvoju hrivu zachrániť.

 

NESPRÁVNA STAROSTLIVOSŤ O VLASY

Bežné šampóny s obsahom parabénov a silikónov, príliš horúca voda pri umývaní vlasov, chemické farbenie a odfarbovanie, zlé a nekvalitné stylingové produkty používané na žehlenie a kulmovanie vlasov, drhnutie a česanie mokrých vlasov, časté utiahnuté copy a tak ďalej. Príčin môže byť veľa. Zlé návyky a zlozvyky môžu byť príčinou vysokého vypadávania vlasov. Ak teda chceš zamedziť nadmernému vypadávaniu vlasov, zvoľ vhodnú prírodnú vlasovú kozmetiku. Ktorá rozhodne zníži či úplne zabráni padaniu vlasov.

 

TO JE VOONO!

Prírodný VOONO šampón obsahuje kávový extrakt, ktorý dodá vlasom silu a lesk, francúzska levanduľa ošetruje vlasovú pokožku a šalvia zintenzívňuje poddajnosť vlasov. Ručne lisovaný bio arganový olej vlasy chráni pred vonkajšími negatívnymi vplyvmi, maximálne ich hydratuje a v kombinácií s grepom zanechá vo vlasoch krásnu sviežu vôňu. V kombinácii s hydratačným kondicionérom dodá tvojim vlasom výživu, ktorú potrebujú. Ak je tvoj problém akútny, siahni po maske Hair of Gaurí, ktorá obsahuje blahodárne bylinky, ktoré ti pomôžu proti vypadávaniu vlasov, lupinám a mastnej pokožky už po prvej aplikácii. Všetky tieto produkty nájdeš vo výhodnom regeneračnom sete.

Ak si farbíš vlasy, vždy siahni po prírodnej farbe na vlasy bez parabénov a peroxidu. Aj tá tvojim vlasom pomôže vrátiť sa do hry!

 

AKO POUŽIŤ MASKU HAIR OF GAURÍ NA VLASOVÚ POKOŽKU:

 

Zmiešaj 5 polievkových lyžíc s vlažnou vodou a vytvor kašičku, ktorú aplikuj na vlhkú vlasovú pokožku. Regeneračnú kúru nechaj pôsobiť 15-30 minút a potom vlasy umy prírodným šampónom.

Pokiaľ si nevieš rady s výberom na našom e-shope, napíš nám.