Pre koho sú vhodné prírodné farby na vlasy?

Pre koho sú vhodné VOONO produkty: 

  • všetky osoby, ktorým záleží na sebe a prírode
  • milovníčky zvierat
  • astmatikov
  • tehotné a dojčiace mamičky
  • osoby trpiace kožným ochoreniam
  • pre kaderníkov, vlasových špecialistov a trichológov
  • pre tých, ktorí chcú mať krásne a zdravé vlasy
  • pre tých, ktorým záleží na svojom zdraví a vlasoch

V rámci šetrenia prírody aj svojho zdravia veľa žien prechádza na prírodné farby na vlasy. Vdychovanie chemických látok a zlé výsledky z chemických komerčných farieb zapríčiňujú zničené vlasy a slzy v očiach nie jedného dievčaťa. Prečo zvoliť prírodné farby na vlasy a pre koho sú vhodné?

 

 

Zdravé a krásne vlasy

VOONO neobsahuje peroxid, takže vlas nenarušuje a ten je stále uzatvorený. Tvoja hriva je po farbení lesklá, chránená a vyživená. Produkty sa dajú medzi sebou miešať, takže možno vytvoriť dostatočne širokú škálu farebných odtieňov, aby farbenie bez chémie nikoho neprestalo baviť. Ak ťa čaká prvé farbenie, nezabudni si stiahnuť náš e-book. 

Bez chémie

Prírodná vlasová kozmetika VOONO neobsahuje chemické látky ani ich deriváty. Produkty sú 100% prírodné, takže ťa pri farbení nebude trápiť chemických odér a slzy v očiach. Farba vonia trošku po sene, ale zmizne po umytí šampónom, takže nemusíš mať žiadne obavy. 

 

Problémy s vlasovou pokožkou

V našej skupine Barvíme se VOONO sme spozorovali, že zákazníčky často používajú prírodné farby na vlasy, ak ich trápia lupiny, chrasty, lupienka alebo napríklad aj pleseň vo vlasoch. Alergici, osoby s nadmernou citlivosťou pokožky alebo kožným ochorením využívajú naše 100% prírodné produkty pre liečbu a predídeniu návratu vlasových problémov. 

 

 

Alergie

Často sa objavujú prípady, keď zákazníčky majú alergiu na niektorú zložku v chemických farbách. Najčastejšie sa jedná o PPD, amoniak alebo peroxid. Tento problém sa môže objaviť kedykoľvek počas života i pri používaní stále rovnakých produktov. Najčastejšie ale telo reaguje na druhýkrát. Pri prvom farbení doporučujeme reakciu vyskúšať na kožu na ruke či za uchom. Najviac chemické farby na vlasy s PPD sú červené a čierne.

 

Odporúčané vlasovými špecialistami

Kaderníci a trichológovia odporúčajú používanie VOONO prírodných farieb na vlasy. Medzi našich odberateľov patria kaderníctva, salóny a trichologické centrá, kde vďaka našim produktom vytvárajú krásne účesy plné prírodných farieb a liečia vlasové problémy svojich klientov. 

 

Tehotenstvo

Vzhľadom na to, že prírodné farby na vlasy neobsahujú peroxid ani ďalšie chemické látky, sú vhodné pre tehotné ženy a dojčiace mamičky. Produkty totiž neublížia mamičke ani jej dieťaťu. Farby na vlasy alebo maska na vlasy Hair of Gaurí pomáha čerstvým mamičkám s častým problémom vypadávania vlasov po pôrode či mastnej vlasovej pokožke.

 

Astma

Stretli sme sa s prípadmi, kedy medzi zákazníkmi boli astmatici, ktorí mali pri chemickom farbení problém s dýchaním. Prírodné farby im ušetrili farbenie a v pohodlí domova ich vlasy získali lesk, objem a krásnu farbu. Je dokázané, že časté inhalovanie výparov z chemických farieb môže dokonca astmu spôsobiť. Toto riziko sa týka ako profesionálnych kaderníkov, tak osôb, ktoré si farbia vlasy doma. 

 

Netestované

VOONO nie je, nebolo a nebude testované na zvieratách. Nové produkty testujeme prakticky na sebe a našich vlasoch dovtedy než je pustíme k našim zákazníkom. Vďaka tomu, že prírodná farba neničí, môžeme pre teba testovať farby takmer stále a to v spoločnosti našich zvieracích priateľov.