Ako sa stať ryšavkou bez chémie?

Správny návod ako namiešať VOONO prírodnú farbu na vlasy:

  • Otvorte farbu
  • Nasypte ju do misky
  • Zalejte horúcou vodou 50°C
  • Miešajte, dokým nebude mať farba konzistenciu jogurtu (nikdy nenanášajte vriacu prírodnú farbu na vlasy!)
  • Farbite 45 minút - 2 hodiny (čas pôsobenia sa líši podľa východzieho typu vlasov, podľa toho, či ste sa skôr farbili chemickými farbami a či ste si umývali vlasy chemickými šampónmi, ktoré väčšinou obsahujú silikóny, ktoré znemožňujú chytenie prírodnej farby na vlasy).

Ohnivo ryšavé odtiene tento rok na jeseň frčia. Listy stromov menia farbu na oranžovú a červenú rovnako ako tvoje vlasy. Nevieš si rady, ako sa stať ryšavkou? Máme pre teba návod ako na ryšavú hrivu, s ktorým to hravo zvládneš v pohodlí domova, a to úplne bez chémie. Staň sa červenovláskou ako malá morská víla! Prírodné farbenie hennou si určite zamiluješ, pretože ryšavú hrivu nemá len tak nejaká. Výsledný efekt vždy závisí na tvojom farebnom podklade vlasov. Čím svetlejší podklad je, tým viac žiarivý bude tvoj výsledný odtieň. Ak máš tmavý podklad, bude farba teplejšia a sýtejšia.

 

Zbav svoje vlasy chémie

Premena vyžaduje správnu prípravu tvojich vlasov. Zbav ich silikónov a ďalších chemických látok, ktoré na nich tvoria priehľadný film. Práve prírodná kozmetika na vlasy ti s týmto pomôže. Maska na vlasy Hair of Gaurí tvoje vlasy detoxikuje a zbaví ich všetkej chémie. Hydratačný šampón a prírodný kondicionér tvojim vlasom dodá výživu, hydratáciu a lesk. Pred aplikáciou prírodnej farby na vlasy svoje vlasy dôkladne umy a zbav nečistôt.

 

 

Z blondýnky ryšavkou

Jemná ryšavá – 90% Cassia Obovata + 10% Copper

Žiarivá ryšavá – 100% Copper

Sýta ryšavá – 100% Orange

 

Z brunetky do ryšavých odtieňov

Jemná prírodná ryšavá – 50% Copper + 50% Cassia Obovata

Výrazná ryšavá – 100% Copper

Sýta prírodná ryšavá – 100% Orange

 

A čo tmavo hnedé brunetky?

Keďže tmavé vlasy nejde zosvetliť jedným farbením, aplikáciou červenovlasého odtieňu získaš medený gaštan a proti svetlu červené odlesky. Na vlasy aplikuj 100% Copper.

 

Tip pre čiernovlásky?

Vzhľadom k tomu, že prírodné farby nezosvetľujú, môžeš maximálne docieliť fialových odtieňov, keď použiješ 100% Wine red prírodnú farbu na vlasy.

Do červených odtieňov možno pridať lyžičku octu alebo šťavu z jedného citróna. Podporí to farebný pigment a farba bude žiarivejšia.