ABY FARBA NA VLASY NETMAVLA

VOONO tmavo hnedá henna

Aby farba na vlasy netmavla, je potrebné si zapamätať, že je to předovšetkým o aplikácii. Čím viac vrstiev budete na vlasovom vlákne mať, tým viac bude farba tmavá. Je jedno, či sa jedná o VOONO farby alebo o chemické. Princíp je rovnaký. My si však niečo povieme o tom, ako farbiť prírodnou, rastlinnou farbou na vlasy tak, aby netmavla.

 

Spôsob je taký, že sa najprv nafarbíte vami zvolenou VOONO farbou na vlasy a aplikujete ju na celú dĺžku.

Pri druhom farbení si však farbu dáte iba na odrasty a na dĺžku budete aplikovať Cassia obovata (našu bezfarebnú hennu – sekcia bylinky – eshop). Bezfarebná henna vám dĺžku vyživí a dodá lesk, ako keby boli nafarbené.

 

Alebo na celú dĺžku nebudete aplikovať nič a farbu dáte len na odrasty.

 

Farbiť celú dĺžku napríklad hnedou môžete zase pri každom druhom až treťom farbení. Záleží, ako moc vymytá farba bude. Nevrstvite farbu pri každom farbení. Dôjde k tomu, že vaša prírodná zrzavá farba alebo hnedá bude veľmi tmavnúť a nebudete spokojní s výsledkom.

 

Je to jednoduché, stačí poznať správny postup. Každá z nás sa na začiatku učí, je to normálny proces, pri ktorom sa rozvíjame. VOONO prírodné farby sú určené k častému farbeniu, pretože neobsahujú amoniak ani peroxid.