Vegan produkty VOONO

Naše produkty sú:

  • bio
  • eko
  • vegan
  • vegetarián
  • cruelty free
  • bez obalu 

Veganské a vegetariánske produkty sú v dnešnej dobe veľmi vyhľadávané nielen v obchodoch s potravinami, ale aj v predajniach kozmetiky. Aké sú naše hodnoty? 

 

 

 

 

O nás 

Našim prianím je, aby ľudia žili v súlade s prírodou. Naša spoločnosť chápe zodpovednosť za život a aktívne sa podieľa na čistšom svete pre všetkých. Dbáme na pôvod všetkých surovín k výrobe kozmetiky, ale tiež na striktný zákaz testovania na zvieratách. Každý z produktov VOONO v sebe skrýva príbeh tých najčistejších rastlín.

 

Kaderníctvo VOONO

Rovnako ako náš e-shop, tak naše franšízové kaderníctvo vyznávajú rovnaké hodnoty ako naša firma. Používa sa tu výhradne prírodná vlasová kozmetika značky VOONO a hennu je možné zakúpiť bez obalu do vlastného zaváracieho pohára alebo iného uzatvárateľného produktu. 

 

Sleduj naše kaderníctvo na Instagrame: 

Baj’s by VOONO

VOONO Bratislava 

 

Odberatelia 

Našimi odberateľmi sú najčastejšie bio a bezobalové predajne, ktoré, rovnako ako my, dávajú prednosť ekologickým variantom produktov. Aj tu si teda vegetariáni a vegani prídu na svoje, nakoľko okrem vlasovej kozmetiky zaobstarajú aj telovú alebo pleťovú kozmetiku, ktorá bola vyrobená bez nutnosti testovania na zvieratách. 

 

Komentár majiteľky VOONO

 

Veganské produkty milujem a rozhodne podporujem ich výrobu. Testovanie na zvieratách je pre nás neprípustné.

 

Zoznámte sa s veganskými produktami VOONO

Hydratačný šampón 

 

 

 

 

Hydratačný kondicionér 

 

 

 

 

Sea Salt Sprej 

 

 

 

 

Masky na vlasy 

 

 

 

 

Henna