Trendy májové odtiene

Čo sa dozvieš v tomto článku?

Popolavo blonďatá

Medená oranžová

Tmavo gaštanová

Havrania čierna

Zima už povedala definitívne zbohom a teploty konečne šplhajú k dvadsiatim stupňom. Prichádzajúce leto si tak vyslovene hovorí o oživenie farebného odtieňa pomocou prírodných farieb na vlasy. VOONO ponúka širokú škálu trendy farieb pre všetky vlasové odtiene, naviac bez amoniaku a peroxidu. Nech už chceš oživiť svoju súčasnú farbu alebo úplne zmeniť farbu štice, ako na to ti poradíme v tomto blogovom článku. Predstavujeme ti trendy májové odtiene, ktoré sú šik a ľahko ich vytvoríš v pohodlí domova. 

 

 

Popolavo blonďatá

Trend odfarbenej peroxidovej hrivy pomaly upadá a o návrat sa hlási tlmenejšie odtiene blonďatej. Ak si blondínka alebo svetlovláska, vyskúšaj našu Dark Ash Blonde, ktorá je zložená iba z byliniek. Vyčaruje ti krásnu tmavú studenú blond.Naviac je bez peroxidu a iných chemických látok a je tak vhodná aj pre tehotné a dojčiace ženy.

Recept: Prášok zalej vodou s teplotou 30 – 60 stupňov Celzia. Nechaj pôsobiť 15 – 20 minút a potom dôkladne vymy.

 

Medená oranžová

Cítiš, že by tvoja ryšavá farba potrebovala nový, žiarivejší odtieň? Alebo si bruneta a chcela by si na toto leto vyskúšať niečo neopozeraného? Ryšavé odtiene sú tohtoročným hitom, tak prečo ich neskúsiť?

Recept: Zmiešaj 50% Copper + 50% Orange + šťavu z jedného citróna.

 

Tmavo gaštanová

Uvažuješ o oživení svojej hnedej štice, ale nie si si istá odtieňom? Vyskúšaj napríklad tmavo  gaštanovú, ktorá tento rok kraľuje! S našou VOONO Dark Brown vykúzliš krásne, tmavo hnedé vlasy. 

Recept: Prášok zalej vodou s teplotou max. 50 °C a nechaj pôsobiť 45 minút. 

 

Havrania čierna

Vlasy ako havranie perie, ktoré sa pod slnečnými paprskami trblieta a hádže oslňujúce odlesky na okoloidúcich? Nádherné a pritom zdravé vlasy ti zaistí Indigo so Soft Black. Naviac kryje aj šediny!

Recept: Zmiešaj 50% Indigo + 50% Soft Black, prášok zalej vodou s teplotou max. 50 °C a nechaj pôsobiť 45 min.

 

 

Pre rýchlejšie a efektívnejšie farbenie doporučujeme použiť VOONO termo čiapku, ktorá je ľahko prateľná a udržuje teplotu farby počas farbenia. Ak si nie si istá teplotou vody, pomôže ti náš VOONO liehový teplomer, ktorý ti teplotu správne určí.