Trendy jarné odtiene 2021

SPRÁVNA TEPLOTA VODY

Pri farbení bezfarebnou hennou pre regeneračný účinok teda bohato stačí masky na vlasy zaliať vodou o izbovej teplote 20 - 30 ° C.

 

 

  • hnedé a čierne odtiene 50 ° C

 

  • červené odtiene 60 - 90 ° C

Jar už je definitívne tu a s ním prichádza aj trendy jarné odtiene roku 2021, ktoré si rozhodne nemôžeš nechať ujsť. Dosiahnuť ich môžeš bez chémie, vďaka 100% prírodným farbám na vlasy, ktoré sú šetrné k vlasovej pokožke, vlasom i prírode.

 

Voon Tip: Pri farbení využi našu novinku termo čiapku, ktorá celý proces nové farby zefektívni a spohodlnie. Dá sa jednoducho vyprať v práčke a ty tak môžeš predísť neželanému zafarbenie pri čakaní na vysnívaný výsledok.

 

 

Brondes

Vytvára špecifickú farbu na pomedzí blond a brunet.

Zmiešaj: 30% Light Brown a 70% Cassia obovata

 

 

Parížska bruneta

Staň sa Emily in Paris a premeň sa v krásnu a elegantný brunetku

Zmiešaj: 50% Cassia obovata s 50% Dark Brown

 

 

Popoluška

Popolavé blond možno dosiahnuť aj bez peroxidu.

Zmiešaj: 50% Amla + 50% Cassia obovata 

 

 

Jahodová blond

Krásny jahodový odtieň v tvojich vlasoch doslova rozžiari celé okolie.

Zmiešaj: 95% Cassia obovata + 5% Copper

 

 

Prirodzený odtieň

Nielen tohtoročným trendom sú zdravé a lesklé vlasy. Ak sa necítiš na veľkú zmenu farebného odtieňa, zvoľ iba prírodné farbu o odtieň tmavší ako sú tvoje vlasy teraz. Vďaka henny sa zacelí vlasové vlákno, tvoje vlasy budú mať zjednotenú farbu a budú krásne zdravé. Tiež dbaj na správnu vlasovú starostlivosť a dopraj svojim vlasom raz za čas prírodnu masku na vlasy, treba Amlu, ktorá obsahuje veľa vitamínu C, ktorý vlasom po zime chýba.

Zdroj: Pinterest