Sea Salt Sprej

Čo sa dozvieš v tomto článku?

  • Čo Sea Salt Sprej vie
  • Aké je jeho zloženie
  • Aké účesy dokáže vytvoriť
  • Ako ho správne aplikovať

Ako dostať zo Sea Salt Spreja čo najviac a prečo je tento stylingový sprej najobľúbenejším produktom našich zákazníčok? Prečítaj si náš článok a bez VOONO Sea Salt Spreja už sa tiež neobídeš!

 

 

Prírodné vlnobitie

Túžiš po sexy vlnách či kučerách alebo chceš dať tvar prstienkom svojich už vlnitých vlasov? Si majiteľkou rovných vlasov, ale raz za čas by si ocenila plážové vlny, aj keď práve nie si na dovolenke? Vyskúšaj náš Sea Salt Sprej, ktorý dokáže vykúzliť poriadne vlnobitie. 

 

Naviac je 100% prírodný, nie je testovaný na zvieratách, neobsahuje žiadne silikóny, parabény či umelé konzervanty. Je vytvorený iba z prírodných látok, zo soli z Mŕtveho mora a je veľmi šetrný k pokožke. Vzhľadom k tomu, že je unisex, je super aj pre mužov. Výhodou je naviac balenie 100ml, ktoré podlieha tolerancii tekutín v lietadle.

 

 

Bez kulmy

Už nemusíš tráviť hodiny v kúpeľni s kulmou, aby si si vytvorila krásne vlny. Sea Salt Sprej ti vytvorí vlny či zafixuje účes bez tepelných úprav. Jeho aplikácia je veľmi jednoduchá, proste sprej len protrep a aplikuj na suché alebo vlhké vlasy. Potom vlasy zospodu postláčaj a dlhotrvajúci účes je na svete. Pre ešte lepší efekt, použi Sea Salt Sprej v kombinácii s difuzérom. 

 

Letné cestovanie

Letná dovolenka, posedenie na terase, drinky na záhradkách a plážové párty sú za dverami. Nezaťažuj svoje vlasy nešetrnými prípravkami, ale pribaľ si so sebou radšej Sea Salt Sprej, ktorý svojou veľkosťou hravo strčíš do kufru. Se Sea Salt Sprejem vytvoríš trendy “wet look” na diskotéku, romantické vlny na rande alebo s ním zafixuješ neposedné vlasy pri tvorbe drdolu. Fantázii sa medze nekladú!