Rozhovor se Soňou

Nezabudni Kaderníctvo VOONO Bratislava sledovať na Facebooku a Instagrame. Ak ťa zaujíma spolupráca s VOONO, kontaktuj nás na e-maile obchod2@voono.cz.

Soňa je veľmi úspešná podnikateľka a majiteľka Kaderníctva VOONO Bratislava, v ktorom používa naše prírodné farby. Čo ju priviedlo práve k VOONO a čo ju najviac oslovilo? Aká je jej vlasová rutina? Prečítaj si rozhovor s inšpiratívnou Soňou.

 

 

 

 

Čo ťa viedlo k používaniu prírodných farieb namiesto chemických?

Priznám sa, že chemicky som vlasy nikdy nemala zafarbené. Keď som videla prvé strieborné nitky na hlave, vedela som, že chemickou cestou sa vydať nechcem, keďže sa nadbytočnej chémii v kozmetike snažím maximálne možne vyhýbať. A tak som pátrala, až som objavila VOONO a brniansky salón.

 

Aké výhody má farbenie hennou?

Pre mňa je to v prvom rade zdravie vlasov. Vlasy získavajú hustotu, lesk, dobre rastú. Je vidieť, že bylinkové zábaly im prospievajú. Zákazníčky si pochvaľujú aj zlepšenie stavu pokožky. Menšie mastenie, vymiznutie lupín…

 

Prečo si si vybrala práve VOONO?

Od začiatku som hľadala značku s profesionálnymi službami a salónom, lebo som si nechcela vlasy farbiť doma. Myslím si, že toto patrí do rúk odborníka. A túto možnosť z prírodných farieb ponúkalo iba VOONO. Preto som sa rozhodla túto službu priniesť aj do Bratislavy.

 

Aké hodnoty ťa u VOONO najviac oslovili?

Určite je to práca s čisto prírodnou kozmetikou. Mnohé kozmetické značky sami seba označujú za prírodné, ale pri podrobnejšom pohľade majú v zložení kopec syntetiky a nie práve zdraviu prospešných látok. Ďalej je to aj to, že sa jedná o lokálnu značku. Rada aj svojimi nákupmi podporujem miestnych, a teší ma, že aj v podnikaní môžem spolupracovať so značkou z regiónu.

 

Aká VOONO farba má u zákazníčok najväčší úspech?

Zatiaľ sa nám najviac míňa medium a dark brown, červených tónov sa dámy trochu boja. Hoci ja osobne mám najradšej copper, ktorý dáva hnedým vlasom krásne medené tóny.

 

Ako vyzerá tvoja vlasová rutina?

Farbu si dávam asi raz za dva mesiace. Medzitým aspoň raz za dva týždne masku, tie striedam. Vlasy si umývam raz za dva – tri dni a snažím sa ich vždy aspoň pri korienkoch presušiť. Priznám sa, že na zložitý styling mi čas neostáva, takže väčšinou si ich len narýchlo prestriekam slaným sprejom.

 

Aké máš plány na leto?

Verím, že bude čas aj na dlhší oddych pri mori, ktorý nám už neprekazí pandémia ani iné nepríjemné okolnosti. Pohľad na modrú morskú vodu mi vždy dodá energiu.

 

Čo rada robíš vo voľnom čase?

Rada sa venujem svojím koníčkom. V mojom prípade túto vetu môžete zobrať doslova, nakoľko záľubou ktorej venujem najviac času je jazdenie a môj štvornohý kamarát Eaton.

 

Čo ťa naplňuje a robí šťastnou?

Okrem priateľa a koníka je to určite aj práca. Som veľmi kreatívny typ, rada rozbieham a tvorím nové veci, ako napríklad náš kadernícky salón. Ak vidím aj výsledok v podobe spokojných zákazníčok, je to pre mňa veľmi uspokojivý pocit.