Rozhovor s Dominikou z Baj’s by VOONO

Nezabudni Baj's by VOONO sledovať na Facebooku a Instagramu. Ak ťa zaujíma spolupráca s VOONO, kontaktuj nás na e-mail obchod2@voono.cz.

Baj’s by VOONO je jedno z našich botanických kaderníctiev, kde sa používa výhradne prírodná vlasová kozmetika. Nahliadni pod pokrievku profesionálneho kaderníckeho salónu, vďaka tomuto rozhovoru s kaderníčkou Dominikou.

 

 

 

Si kaderník, kaderníčka a je tvojím snom si otvoriť prírodné kaderníctvo? Si podnikateľ/ka a hľadáš zaujímavý a zmysluplný projekt, do ktorého investovať? Je tu šanca pre teba! VOONO ponúka franšízu prírodného kaderníctva. Chceme rozšíriť sieť našich prírodných kaderníctva do ďalších miest po celej Českej republike a Slovensku. Ozvi sa nám.

 

Čo ťa na prírodných farbách VOONO najviac baví?

Henna vykúzli na vlasoch naozaj prirodzené tóny. Príjemné farby, ktoré ladia k podkladu vlasov, pristanú každej žene a naviac sú bez obsahu chémie. Zákazníčky sa teda nemusia báť šokujúceho výsledku a všetci od nás vždy odchádzajú s úsmevom a skvelým novým farebným odtieňom vlasov. 

 

Aký je najčastejší odtieň tvojich zákazníčok?

Záleží veľmi na ročnom období. V lete majú zákazníčky väčšiu odvahu a letia skôr výraznejšie, veľmi ryšavé alebo červené odtiene. V zime je naopak väčší dopyt po regeneračných maskách a decentnejších odtieňoch.

 

Prečo sú prírodné farby na vlasy pre tvoje zákazníčky lepšie než chemické?

Medzi moju klientelu patria dojčiace maminky alebo tehotné ženy. Vďaka prírodným farbám na vlasy maminky nemusia zľavovať zo svojho komfortu, pretože henna neobsahuje chémiu, ktorá by im alebo bábätku uškodila. Ďalej sú tu zákazníčky, ktoré majú alergie na chemické farby alebo trpia napríklad psoriázou. Pre ne je používanie prírodných farieb jediná vhodná metóda farbenia vlasov, ktorá im s vlasovými problémami ešte pomôže.

 

 

 

 

Aká je tvoja vlasová rutina?

Vlasy asi raz za dva mesiace farbím odtieňom Copper. Občas do neho pridám lyžicu bezfarebnej henny Cassia Obovata. Pravidelne vlasy umývam VOONO šampónom pre poškodené vlasy, používam VOONO kondicionér a občas aj Sea Salt Spray. Ten si aplikujem len tak, pre jeho krásnu citrónovú vôňu. Svoje vlasy nechávam skôr prirodzene uschnúť a teraz na leto si ich nechávam dorásť, aby som si mohla pliesť vrkoče so stužkou.

 

Sú prírodné farby vhodné aj pre mužov, teda môžu byť tvojimi zákazníkmi aj páni?

Rozhodne sú vhodné pre všetkých! Svojmu priateľovi raz za čas aplikujem regeneračnú masku Amlu proti lupinám a on si výsledok veľmi chváli.

 

Aké VOONO produkty by si doporučila ženám pre každodenné používanie?

Stopercentne šampón a kondicionér. Sú vážne skvelé. Hmmm, tá jemná vôňa!

 

Máš pre našich čitateľov nejaký vlasový tip?

Určite, tu sú: 

  • Ak si farbíš vlasy hennou, doporučujem používať jemný, šetrný prírodný šampón, vďaka ktorému ti prírodná farba dlhšie vydrží.
  • Do odtieňa Copper pridávaj šťavu z citróna.
  • Pre výraznejšiu červenú, je dobré k odtieňu Wine Red pridať ibištekový prášok.
  • Chystáš sa k moru? Nechaj hennovanie až po príjazde. Vďaka slniečku vlasy trochu vyblednú a odtieň henny potom bude o to výraznejší.