Rozhovor s Darinou

Čo ťa na prírodnom farbenie najviac baví?

  • Experimentovanie pri miešaní farieb
  • To, že sa Farbím pomocou bylín a bez chémie
  • Farby sa vymývajú do prirodzeného odtieňa a nie je tak vidieť odrasty
  • Produkty sú vhodné pre celú moju rodinu vrátane mužov
  • Šetrím prírodu i svoje osobné financie

 

Našou novou posilou v tíme je Darina, ktorá má na starosť našu zákaznícku a vlasovú podporu. Stará sa nám tiež o náš Instagram a preto ihneď pri nástupe dostala za úlohu začať používať VOONO produkty. Aký bol výsledok a čo Darča hovorí teraz na produkty, ktoré každý deň prezentuje na našich sociálnych sieťach?

 

Prečo sa barvíš hennou?

Pretože sa mi páči prirodzenosť odtieňa a to ako sa vlasy po henna lesknú. Navyše si myslím, že je to veľmi finančne výhodné a neškodí to môjmu zdraviu.

 

 

Aké bolo tvoje prvé farbenie VOONO hennou?

Prvé farbenie bolo pomerne klidne, pretože všetky kroky a odtieň som vopred konzultovala s Katkou (majiteľkou firmy VOONO), takže žiadne zezelenání ani iné nežiadúce efekty sa nekonali. Pamätám si, že som sa na farbenie hrozne tešila, pretože som sa celé leto ničím nebarvila a moje vlasy to naozaj potrebovali!

Pri samotnom farbení som zmes zaliala nedostatočným množstvom vody, takže tá konzistencia nebola úplne optimálna a vlasy sa pri farbení nedali rozdeliť. Avšak vzala som si z toho ponaučenie pre nabudúce a teraz dávam vody radšej viac, aby zmes bola tekutejší a lepšie sa nanášala!

 

 

Voono Tip: Vždy zmes zmiešaj s vodou tak, aby vznikla konzistencia gréckeho jogurtu.

 

Používa VOONO produkty ešte niekto iný z tvojej rodiny?

Na VOONO produkty prešla postupne skoro celá naša rodina. Ihneď sme vymenili šampóny a kondicionéry sa silikóny za VOONO prírodný šampón a kondicionér. Mamka sa prvýkrát farbila zároveň so mnou a z výsledku bola nadšená. Mala odfarbené blond melíry a použila Amlu s Cassia, takže výsledný odtieň bola studená blond, po ktorej vždy túžila. Ani chémia nedokázala tak krásny odtieň ako henna!

 

 

Prebehlo ešte iné farbenie člena tvojej rodiny?

Ďalšie experiment s hennou sa konal na babičke! Použila som odtieň Light Brown s Cassia Obovata. Na šediny nám táto zmes chytila ​​trošku výraznejšie a babička sa zdesila červenovlasého nádychu, takže som na nej aplikovala ešte Amlu, aby som odtieň stiahla ľahko do studena a to už bolo VOONO!

 

Aký je tvoj najobľúbenejší produkt?

To je ťažká otázka, pretože všetky produkty mám veľmi rada! Môj najobľúbenejší produkt je asi Dark Brown, pretože je to presne ten odtieň, ktorý som roky hľadala. Novo tiež určite termo čiapka, ktorá celý proces farbenia urýchľuje.

 

 

Ako vyzerá tvoja vlasová rutina?

Snažím sa vlasy zaťažovať čo najmenej – vyhodila som zbytočné produkty ako laky, tužidlá, stylingové produkty určené pre ochranu pred teplom, atď. a začala používať naozaj len kvalitný šampón, kondicionér a olejček na končeky. Každé 3-4 dni si umyjem vlasy prírodným VOONO šampónom a kondicionérom, vlasy nechám voľne preschnúť, vmasírujem olejček a vyfúkam vlasy do roviny. Mám vyskúšané, že potom nemusím použiť žehliacu na vlasy. Príležitostne používam kulmu, ale poslednou dobou som sa naučila robiť vlasové vlny pomocou zapletených vrkočov na noc a Sea Salt Spreje.

 

Na našom Youtube kanáli nájdeš najnovšie videá priamo s Darinou a tiež si ju môžeš vypočuť v našich podcastov.