Najčastejšie otázky našich zákazníčok

Čo sa dozvieš v tomto článku?

  • Ako vytvoriť svetlejší odtieň na tmavých vlasoch?
  • Prečo sa farba tak rýchlo vymýva?
  • Prečo máme v ponuke iba 500g dvoch odtieňov?
  • Ako oživiť farebný odtieň alebo preliv?

Opäť sme si pripravili článok s odpoveďami na najčastejšie otázky našich zákazníčok. Ako vytvoriť svetlejší odtieň, ako vytvoriť preliv s bezfarebnou hennou alebo ako oživiť farbu? To všetko sa dozvieš v tomto článku.

 

 

 

 

Ako vytvoriť svetlejší odtieň na tmavých vlasoch?

Všeobecne platí, že henna nedokáže farebný odtieň tvojich vlasov zosvetliť. Je to z toho dôvodu, že neobsahuje peroxid ani inú chemickú látku, ktorá by narušila vlasové vlákno a pigmentáciu. Je teda možné nejakým spôsobom zosvetliť vlasy prírodnou cestou? Veľmi jemné zosvetlenie je možné dosiahnuť oplachom z jablčného octu. 

 

Prečo sa farba tak rýchlo vymýva?

Používanie nevhodnej vlasovej kozmetiky, história chemického farbenia, zničené vlasy farbením alebo príliš častým stylingom, časté umývanie vlasov, nesprávna vlasová starostlivosť. Všetky tieto faktory a mnoho ďalších ovplyvňuje kvalitu našich vlasov, ktorá ide ruka v ruke s rýchlosťou vymývania prírodnej farby na vlasy. Spomaliť vymývanie vlasov môžeš znížením frekvencie umývania vlasov, používaním vhodnej vlasovej kozmetiky bez obsahu chémie, nepoužívaním stylingových produktov na vlasy ako sú žehličky a kulmy (vlasy ničia vysokou teplotou), správnou starostlivosťou o vlasy (ochrana pred UV žiarením, česanie správnym hrebeňom ad.).

 

Prečo máte pol kilové balenie iba dvoch odtieňov? 

Dlhodobo patria medzi dva najpredávanejšie produkty práve odtieň Copper a Dark Brown. Práve preto ich ponúkame vo väčšom balení, ktoré je ekonomickejšie. Aktuálne rozšírenie sortimentu 500g balení neplánujeme, ak si chceš kúpiť väčšie množstvo iného odtieňa, doporučujeme siahnuť po 100g farbách bez obalu, ktorými ušetríš životné prostredie aj svoju peňaženku. 

 

Ako vytvoriť preliv alebo oživiť farebný odtieň? 

Cassia Obovata, bezfarebná henna, je malý zázrak, ktorý ti pomôže oživiť tvoju farbu vlasov. Zmiešaj 2 – 3 lyžice prášku s vodou s teplotou 30 stupňov Celsia. Nanes na vlasy a nechaj pôsobiť 15 – 20 minút. Vlasy by ihneď po aplikácii mali byť jasnejšie, lesklejšie a na pohľad krajšie.