Pre zdravé vlasy a telo

Balíček pre zdravé vlasy a telo obsahuje:

  • VOONO hydratačný šampón pre poškodené vlasy 
  • Dr. Vitamin kolagén 5000 mg na Pleť, vlasy a nechty (9 zložiek) - jahodový nápoj v prášku 226 g

Podpor svoju krásu zvnútra aj zvonku, vďaka špeciálnemu balíčku pre zdravé vlasy a telo. Spojili sme sa so značkou Dr. Vitamin a spoločne vytvorili balíček, ktorý dodá tvojmu telu všetko, čo potrebuje pre to, aby bolo zdravé a krásne. 

 

 

 

 

Používanie doplnkov stravy konzultuj so svojim lekárom alebo lekárnikom, hlavne v prípadoch užívania bežných liekov. Vždy dodržuj doporučené dávkovanie! 

 

Balíček pre zdravé vlasy a telo

 

Zaobstaraj si špeciálny VOONO balíček, ktorý ti zaistí krásu zvnútra aj zvonku. Kolagénový nápoj Dr.Vitamin s prírodnou jahodovou príchuťou bez akýchkoľvek chemických škodlivín a prírodný hydratačný šampón od VOONO, zanechá tvoje vlasy krásne lesklé a zdravé.

 

 

 

 

Čo obsahuje? 

 

Hydratačný šampón pre poškodené vlasy 

Hydratačný šampón VOONO hĺbkovo hydratuje vlasy a zároveň sa o nich stará. Vďaka pravidelnému užívaniu budú tvoje vlasy chránené pred stratou vlhkosti, budú krásne lesklé a plné života. Kávový extrakt dodá tvojim vlasom silu a lesk, francúzska levanduľa ošetruje vlasovú pokožku a šalvia zintenzivňuje poddajnosť vlasov. Ručne lisovaný bio arganový olej vlasy chráni pred vonkajšími negatívnymi vplyvmi, maximálne ich hydratuje a v kombinácii s grepom zanechá vo vlasoch krásnu sviežu vôňu.

 

Jahodový nápoj od Dr.Vitamin 

Kolagén na pleť, vlasy a nechty 5000 mg je zmes látok pre krásu zvnútra, vytvorená pre vašu pokožku, vlasy, nechty. Obsahuje až 9 zložiek – vysoké množstvo 5000 mg klinicky testovaného morského kolagénu typu I a III, vitamín C a E, kyselinu hyaluronovú, zinok, selén a biotín. Chutný jahodový Kolagén na pleť, vlasy a nechty obsahuje hydrolyzované kolagénové peptidy z rýb – najkvalitnejšiu formu kolagénu od firmy, ktorá sa výrobe tejto suroviny venuje už viac ako 175 rokov (pochádzajú z Francúzka a sú najväčší výrobcu tejto suroviny na svete, a to je dôvod prečo môžeme povedať, že náš kolagén má skvelé senzorické vlastnosti). Kolagénové peptidy z morského kolagénu sú pre človeka najlepšie využiteľné pre vlasy, nechty a pleť.

 

Zdroj informácií: Web Dr.Vitamin