Prečo nakupovať bez obalu?

Prečo nakupovať VOONO:

  • možnosť zakúpiť bez obalu
  • 100% prírodné bez obsahu chémie
  • vhodné pre alergikov a osoby s ochorením kože
  • vhodné pre tehotné a dojčiace mamičky
  • produkty nie sú testované na zvieratách
  • česká firma
  • produkty sú recyklovateľné
  • e-book aj návod získaš na e-mail
  • šetríme prírodu aj tvoju peňaženku

Nakupovanie bez obalu sa dnes stalo bežným termínom. Život bez odpadu a prebytočného plastu nie je vôbec ťažký, pretože na každom rohu už nájdeš bezobalové predajne. Dôležitejšie ako vnímanie trendu je na tomto druhu nakupovanie udržateľnosť, šetrnosť a uvedomenie. 

 

 

Zníženie množstva odpadu

Jednorázové obaly od potravín, drogérie a kozmetiky tvoria nielen podstatnú časť komunálneho odpadu, ale tiež je pri ich výrobe použité ohromné množstvo energie, vody a chémie.

 

Získate kvalitné produkty

Zo svojej podstaty ponúkajú bezobalové obchody produkty vysokej kvality, často lokálne alebo s jasným pôvodom, a čím ďalej, tým častejšie aj v bio kvalite. Zároveň teda podporíš malých poľnohospodárov a výrobcov, ktorí svoje produkty pestujú a vyrábajú s láskou. 

 

Ušetríš peniaze

Aj keď sa to na prvý pohľad možno nezdá, ušetríš peniaze i čas. Bezobalové nakupovanie ide ruka v ruke so zmenou nákupných návykov. Jednoducho kupuješ viac základných potravín, nakupuješ väčšie zásoby a vyhneš sa tak častým nákupom. Práve časté nakupovanie nás nevedomky láka k spontánnym akciám a nákupom vecí, ktoré v skutočnosti vôbec nepotrebujeme.

 

 

VOONO bez odpadu

Naše prírodné farby na vlasy môžeš kúpiť na e-shope bez obalu. Tento produkt je lacnejší a farba ti príde bez krabičky, čiapočky, rukavíc a návodu. Ten ti zašleme na e-mail, takže nemusíš mať strach, že by si nevedela, ako na to. Ďalšie produkty VOONO vlasovej kozmetiky sú recyklovateľné a neustále pracujeme na tom, aby naše produkty boli šetrné k tvojim vlasom i prírode. Naše produkty sú bez obsahu chémie, neboli testované na zvieratách, ale boli odskúšané množstvom zákazníčok. Ich recenzie nájdeš vo Facebook skupine Barvíme se VOONO. 

 

Ochrana prírody

Pri splachovaní chemických farieb na vlasy odchádzajú všetky chemické látky do odpadov. Z tých sa vracia voda späť do prírodných zdrojov, kde otravuje ryby a iné živočíchy. Prírodná farba na vlasy VOONO neobsahuje žiadne škodlivé látky, teda neubližuje tebe ani prírode.