5 DÔVODOV, PREČO JE LEPŠIE BYŤ RYŠAVKA

Dôvod číslo 1: Nikto vás neprehliadne.

Černovlások, blondýnok a brunetiek behá po uliciach viac než dosť. Ale ryšavky? Tých je ako šafránu! Nech už pôjdete kamkoľvek, vedzte, že budete vždy stredom pozornosti.

Dôvod číslo 2: Zrzavé vlasy sú unikátne.

Vedeli ste, že len 2% ľudí na našej planéte majú ryšavé vlasy? Nie? Tak teraz to už viete! Takže dokým nebudú chcieť byť ryšaví úplne všetci, budete medzi všetkými tými blondýnkami a brunetkami vlastne trochu ako jednorožec.

Dôvod číslo 3: Kto by nemal rád Arielu a Meridu?

Morská panna Ariela s rebelantskou princeznou Meridou sú zo všetkých disneyovských princezien najlepšie! Obe sú statočné hrdinky s krásnymi ohnivými hrivami. Vďaka červeným alebo ryšavým vlasom sa na ne môžete premeniť na Halloween či na karnevale!

Dôvod číslo 4: Nikdy sa nestratíte v dave.

Poznáte to. Ste s priateľmi na hudobnom festivale/vo výpredaji/v akomkoľvek obchode pred Vianocami, všade okolo je plno ľudí, z ktorých len 2% majú ryšavé vlasy. Takže ak budete patriť medzi tieto 2%, rozhodne sa nemôže stať, že by ste sa medzi ostatnými tuctovými vlasáčmi stratili.

Dôvod číslo 5: Ak narazíte na slávneho maliara, pravdepodobne vás bude chcieť zvečniť.

Maliar potrebuje svoju múzu. A mnoho múz boli ryšavky! Ryšavá hriva učarovala Klimtovi, Botticellimu, Tissotovi, Degasovi, Renoirovi a mnohým ďalším. Čo si budeme hovoriť, ona i tá Mona Lisa má pod závojom mierne načervenalý odtieň.

Ak vás príroda neobdarila prirodzene ryšavým odtieňom vlasov, skúste rastlinné farby VOONO! Odtieň Copper vytvorí zo svetlých vlasov krásny medený závoj, tmavším vlasom zase dodá hrejivý šmrnc. Ak chcete, aby vaše vlasy žiarili ako oheň, vyskúšajte odtieň Orange. Obsiahnuté indické byliny prehĺbia a stmavia farebný výsledok, takže vaše vlasy budú sýto červeno oranžové.