Zimná vlasová starostlivosť

Pre koho sú vhodné VOONO produkty:

  • všetky osoby, ktorým záleží na sebe a prírode
  • milovníčky zvierat
  • astmatikov
  • tehotné a dojčiace mamičky
  • osoby trpiace kožným ochoreniam
  • pre kaderníkov, vlasových špecialistov a trichológov
  • pre tých, ktorí chcú mať krásne a zdravé vlasy
  • pre tých, ktorým záleží na svojom zdraví a vlasoch

Tvoje vlasy dostávajú pod čapicou poriadne zabrať. Predísť mastným vlasom, dredům alebo plesniam môžeš vďaka správnej vlasovej starostlivosti. Na tému ako sa starať o vlasy v zime už jeden Blogový článok máme, ale tentoraz tí prezradíme ďalšie rady a tipy, ktoré tvojim vlasom dodajú lesk a šmrc v chladných mesiacoch.

 

 

Úprava vlasov v zime

 

V chladných mesiacoch sú vlasy náchylnejšie na teplotné zmeny viac ako obvykle. Vlasy vždy vysuš poriadne uterákom a následne vyfénuj teplým, ale nie horúcim vzduchom. Ideálne sú sušiče vlasov, ktoré majú funkciu regulácie teploty, kedy ich digitálne motor sám ochladzuje vzduch na nižšiu, zdravšie teplotu. Najmä je dôležité vyfénovať opatrne vlasovú pokožku, aby si predišla plesniam alebo problémom s mastením vlasom. Rýchle vyfúkanie horúcim vzduchom by pokožku mohlo vysušiť a vytvoriť tak popraskanú pokožku, z ktorej by padali šupinky lupín. Preto dávaj vždy pozor a snaž sa vlasy zaťažovať čo najmenej! Žehličky, kulmy a laky na vlasy ponechaj radšej v skrini.

 

 

Správna vlasová kozmetika

 

V zime sa odporúča používať prírodnú vlasovú kozmetiku oveľa viac. Kondicionéry, masky a olejčeky bez chemických zložiek napomáhajú priľnutiu keratínových šupiniek vlasov a ich uhladenie. Vďaka správnej starostlivosti môžeš obmedziť štiepenie vlasov a tiež nadmernú elektrizácii. Ak venuješ vlasom dostatočnú starostlivosť a výživu, udrží si svoju vitalitu i pod čiapkou alebo helmou. Uvidíš, ako budú vyživené pramene vlasov žiariť blahom!

 

 

Oživ svoj odtieň

 

Na našom blogu nájdeš trendy vlasové odtiene, ktoré ti budú v zime slušať a navyše tvoje vlasy budú krásne lesklé a plné života. Neboj sa zmeny a vyber si nový odtieň, ktorý ti urobí radosť. Túžiš po intenzívnom oranžovom odtieni, ktorý nikto neprehliadne? Alebo dáš radšej prednosť čierne so slivkovým podtónmi?

Krásna a bohatá hriva je korunou každej ženy aj keď je doma na home-office!