Všetky farby ohňa

Čo sa v dnešnom článku dozvieš?

  • Jahodová blond
  • Prirodzená ryšavka
  • Vo farbe tehál
  • Víla Ariel
  • Vínová

Prirodzenou ryšavou hrivou oplýva iba jedno percento svetovej populácie. Najväčší výskyt ľudí s ryšavou šticou je v Škótsku. Teda šanca, že niektorá z nás dostala do vienku nádhernú farbu vlasov ohňa, je pomerne malá. Našťastie nemusíš zúfať! S prírodnými farbami VOONO vykúzliš všetky možné ryšavé odtiene od sýto oranžových po tmavo červené. Ako na to, se dozvieš v článku!

 

 

 

 

Jahodová blond

Leto je obdobím jahôd a krásnych farieb. Dodaj svojej blonďatej hrive šmrnc bez nutnosti chémie alebo peroxidu a vyčaruj si jahodovú blond pomocou nášho návodu.

 

Zmiešaj: 95 % Cassia Obovata + 5 % Copper

Teplota vody: 60 stupňov Celzia

 

 

Prirodzená ryšavka

Vykúzli si svetlú prirodzenú ryšavú farbu bez chémie! Vyskúšaj náš recept. Pre zvýraznenie farby môžeš pridať do zmesi šťavu z jedného citrónu.

 

Zmiešaj: 80 % Cassia Obovata + 20 % Copper

Teplota vody: 60 stupňov Celzia

 

 

Vo farbe tehál

V tomto žiarivom tehlovom odtieni ťa nikto neprehliadne! Namiešaj si šťavnatú ryšavú podľa nášho receptu. Vďaka ibišteku sa farba ešte viac zvýrazní.

 

Zmiešaj: 100 % Orange + Ibištek

Teplota vody: 60 – 90 stupňov Celzia

 

 

Víla Ariel

Pamätáš si na morskú vílu Ariel a jej nádherne červené vlasy? Vďaka našej Wine Red môžeš docieliť tohto žiarivého odtieňa tiež. Keď ešte pridáš prášok z ibišteku, zvýrazníš červené pigmenty.

Použi: 100 % Wine Red + Ibištek

Teplota vody: 60 – 90 stupňov Celzia

 

 

Vínová 

Letné mesiace bývajú plné dobrodružstiev a vášne. Oživ svoje vlasy vínovým ombré, ktoré pri dotyku slnečných lúčov nádherne žiari. Ak chceš farbu ešte zvýrazniť, pridaj ibištekový prášok.

 

Zmiešaj: 60 % Wine Red + 40 % Dark Brown (ideálne namiešaj farby zvlášť) 

Teplota vody: 60 stupňov Celzia pre Wine Red odtieň a 90 stupňov Celzia pre Dark Brown