Trendy vlasové odtiene jesene a zimy 2019


Aké množstvo henny na svoje vlasy potrebuješ?

  • 70 - 80 g prášku na krátke vlasy
  • 80 - 100 g prášku na vlasy dlhé na krk
  • 110 - 150 g prášku na vlasy pod ramená
  • 140 - 200 g prášku na dlhé vlasy

Aké trendy odtiene vlasov ovládnu tohtoročnú jeseň a zimu 2019? Máme pre teba niekoľko návodov na absolútne hity, ktoré ti vydržia celú zimu, a to s čiapkou i bez. Navyše sú všetky bez použitia chémie, takže tvoje vlasy budú lesklé a plné objemu. Prírodná farba na vlasy to je proste VOONO! Nezabudni, že prírodné farby na vlasy sú vhodné pre tehotné ženy a dojčiace mamičky. Môžu ich tiež používať ženy s citlivou pokožkou alebo ľudia trpiaci dermatologickým ochorením.

 

SEXY RYŠAVKA

50% Copper + 50% Orange

Ohnivo ryšavé odtiene ťa dostanú. Veď aj Pavol Callta spieva o ryšani! Žiariaca hriva oslní proste každého a docieliť jej môžeš prírodným farbením v pohodlí domova. Pridaj šťavu z jedného citróna a tvoje vlasy budú ešte žiarivejšie. Tento trendy odtieň pofrčia celú jeseň i zimu.

 

 

 

Gaštanová bruneta

100% Rose brown

Čerstvo vylúpaný gaštan, to je odtieň, ktorý chceš! Sýta hnedá farba tvoje vlasy premení na krásne, zdravé a plné života. Načo používať chémiu, keď krásneho prirodzeného odtieňa dosiahneš vďaka naturálnej farbe na vlasy bez amoniaku a peroxidu? Odtieň Rose brown pripomína najviac tmavý gaštan.

 

 

Atramentová čiernovláska

50% Indigo + 50% Soft black

Čierna farba na vlasy nikdy neomrzí! Či už chceš zakryť šediny či oživiť svoje prirodzene tmavé vlasy, budeš sa zo svojich nových čiernych vlasov radovať. Už starí Egypťania mali tento odtieň za symbol luxusu a blahobytu.

 

 

Medená bruneta

50% Medium brown + 50% Orange

Trochu bruneta, trochu ryšavka. Buď oboje a vynikni s hnedo-medeným odtieňom. Primerane prírodnej farby Medium brown, primerane odtieňa Orange. Nezabudni na správnu teplotu vody (50-60 °C)! Farby možno zmiešať rovno v miske ako prášok.

 

 

Bordó červenovláska

100% Wine red

Červené vlasy rovnako ako Ariel. Červená farba vlasov je pre odvážnejšie krásky. Bordó odtieň je určený pre vášnivé ženy, ktoré prahnú po dobrodružstve a nových príležitostiach. Keď pridáš odvar z ibišteka či prášok, jeho kyslosť zaktivuje červené pigmenty v prírodnej farbe, a tá bude potom výraznejšia.

 

 

Zdravé vyživené vlasy

Nielen tento rok, ale každý rok, pofrčia zdravé vyživené vlasy. Tých docieliš vďaka správnej starostlivosti prírodnou vlasovou kozmetikou.
Hydratačný šampón, prírodný kondicionér a detoxikačná maska na vlasy Hair of Gaurí sa postarajú o to, aby tvoje vlasy boli krásne, lesklé a plné života. Bez silikónov, parabénov a ďalších chemických derivátov.