Recenzia na Sea Salt Sprej od @ilovemakeup

Prírodný sprej na vlasy so soľou z Mŕtveho mora, ktorý vie z tvojich vlasov vytvoriť jemné až veľké plážové vlny či zafixuje tvoj účes. Možno ho prirovnať k prírodnému laku na vlasy.

Dnes mám pre vás ďalšiu recenziu, tentokrát ale pôjde skôr o stylingový prípravok. Odporúčala som ho už pred časom na Instagrame, ale poznáte ma, mám rada pekne podrobne a prehľadne všetko v článku, tak kuknite na to! 🙂

 

Voono Sea Salt sprej

Nebudem tu dlho rozoberať, na čo sa používa slaný sprej do vlasov. Jednoducho by mal vytvoriť vlny ako od mora, teda plážové vlny, také tie veľké bohaté. Nie je to žiadna novinka, veľa značiek už tento produkt má v ponuke, ale nie každý funguje, ako má. Niektorý neurobí žiadne vlny, iný urobí, ale vlasy totálne zlepuje atď…

 

Neviem, či je to tým, že majú produkty značky VOONO prírodné zloženie, ale tento slaný sprej funguje celkom inak, ako ostatné. Že pekne vonia po citróne je celkom zásadné, aj keď nie až tak dôležitá vec. Čo ale dôležité rozhodne je a bude vás zaujímať, ak už nejakú skúsenosť so slanými spreji do vlasov máte alebo vás láka vyskúšať, že tento nezlepuje.

 

Toto je rozhodne veľké plus a to z toho dôvodu, že keď tie spreje vlasy lepia, môže to vyzerať v pohode prvý deň, ale rozhodne nie ten ďalší. A je naozaj nepraktické si umývať vlasy po jednom dni, kvôli stylingovému prípravku, že áno. VOONO slaný sprej zlepuje minimálne oproti tomu, čo som predtým skúsila. Tak málo, že vlasy ďalší deň úplne v pohode rozčešete. 🙂

 

Určite už si hovoríte, koniec kecania, ukáž konečne vlasy v akcii. Ja som chcela tú recenziu napchať takto do úvodu, pretože mám pre vás mnoho fotiek. Najprv som totiž sprej používala len tak, že som ho klasicky zapracovala a vmačkala do vlhkých vlasov, nechala uschnúť a hotovo. Keďže ho ale používam už dlho, skúšala som rôzne triky a ajhľa, jeden som objavila!

 

 

 

 

MOJE VLASY SÚ SEM TAM ZVLNENÉ, KEĎ ICH NECHÁM USCHNÚŤ VOĽNE A TOTÁLNE ROVNÉ, KEĎ ICH VYFÉNUJEM
Najprv mrknite na to, ako sa vlasy zvlnia potom, čo do nich dlaní sprej zapracujeme. Na moje pomery sa zvlnia naozaj veľa a hlavne, pekne pravidelne. Po uschnutí tie drobné vlnky opadnú a zostanú také tie plážové, väčšie vlny, čo je teda presne to, čo mne sa páči. Vlny sú pekne vzdušné, nie sú to žiadne zlepené trsy. To sa občas u slaných sprejov stáva, takže to znovu zdôrazňujem a chválim.
Prírodný sprej na vlasy VOONO obsahuje soľ z Mŕtveho mora. Neobsahuje silikóny. Fľaštička je sklenená, 100% recyklovateľná.

 

 

 

A teraz pozor! Ako som písala, trošku som sa sprejom blbla, skúšala ho tak a tak, proste rôzne spôsoby, ako tie vlnky urobiť ešte väčšie a odolnejšie. No a podržte sa dámy a páni, čo ja som objavila! .))

 

Klasicky si ten sprej vmačkám do celej dĺžky vlasov, ako vidíte vyššie, potom si všetky vlasy akoby namotajú na prst, aby sa stočili do špirálky a potom znova zatočíte, už akoby na silu, až sa ten trs vlasov sám stočí do drdolov. Snáď ma chápete.

 

 

Proste si vezmete vlasy, zatočíte ich, ako by ste ich chceli vyžmýkať a potom točíte ďalej, až sa tlakom vytvorí drdol. Zagumičkujete a čakáte. Hodinku a hotovo!

 

 

No ako nechcem sa chváliť, ale nie je to krása? Možno si poviete, no tak jasné, urobím si drdol a vlasy sa mi zvlnia tiež. Ale pozor pozor, zvlnia sa vám takto do pravidelných vlniek? A zvlnia sa vám krásne na celé tri dni??? Mne áno! :))

 

 

Sprej by som odporučila nielen nám, ktorým máme vlasy rovné a chceme ich zvlniť, ale aj kučeravým, vašim vlnkám totiž dodá tento sprej krajší a pravidelnejší tvar, čo je tiež super.

 

Fotka vlasov tretí deň po použití slaného spreja. Vlny už nie sú tak výrazné, ale zostane po nich vo vlasoch objem, čo sa tiež počíta 🙂 Samozrejme je možné treba druhý deň ten sprej znovu do tých vlasov naniesť, ale mne príde, že najlepšie funguje na mokrých vlasoch.

 

Zdroj