Pre krásne vlasy, pleť a nechty

Balíček pre krásne vlasy, pleť a nechty obsahuje: 

  • VOONO hydratačný kondicionér pre poškodené vlasy 
  • Dr. Vitamin vlasy, pleť a nechty (mesačná kúra) - 30 tab

Túžiš mať pevnú, pružnú a hebkú pokožku, vyhladené vrásky, zdravé a lesklé vlasy a pevné nechty? Tvoje prianie je našim rozkazom. Zostavili sme pre teba prírodný balíček vlasovej kozmetiky a vitamínov, ktoré ti pomôžu mať krásne vlasy, pleť a nechty! 

 

 

 

 

Používanie doplnkov stravy konzultuj so svojim lekárom alebo lekárnikom, hlavne v prípadoch užívania bežných liekov. Vždy dodržuj doporučené dávkovanie! 

 

Balíček pre krásne vlasy, pleť a nechty

VOONO balíček, ktorý dodá tvojim vlasom, nechtom a pleti dokonalý vzhľad. Ideálny pre pevnú, pružnú a hebkú pokožku, vyhladené vrásky, pevné nechty a zdravé, lesklé vlasy, ktorým pomôžeš aj VOONO hydratačným kondicionérom. Aktívne zložky v tablete majú silný účinok na stav pokožky, kvalitu vlasov a pevnosť nechtov. 

 

 

 

 

Čo sa skrýva v našom balíčku? 

 

Hydratačný kondicionér pre poškodené vlasy

Je vhodný pre každodenné používanie, pre celú rodinu a krásne vonia. Medzi jeho najväčšie prednosti patrí obsah kávového extraktu, ktorý dodáva vlasom silu a hydratáciu. VOONO hydratačný kondicionér na vlasy používajú aj profesionálni kaderníci a vlasoví stylisti, ktorí dlhodobo odoberajú produkty VOONO

 

 

 

 

 

Vlasy, pleť a nechty (mesačná kúra) – 30 tab.

Podporte rast vlasov a vzhľad Vašej pokožky a nechtov doplnkom stravy, ktorý obsahuje ideálnu kombináciu vitamínov, minerálov a extraktov pre krásny a zdravý vzhľad. Tie priaznivo pôsobia na vzhľad a stav vlasov, kože a nechtov. Hodvábne a bohaté vlasy, krásna pokožka a elegantné nechty – tieto hlavné znaky krásy nevznikajú náhodou. Vyžaduje to dobrú výživu, aby vaša krása vynikla a ani do budúcnosti ju nekazili možné „skryté vady“.

 

Tento produkt bol vyvinutý špeciálne na udržanie zdravých, lesklých vlasov, silných nechtov a krásnej pleti, ale aj na zvládnutie akýchkoľvek existujúcich problémov v tejto oblasti. Aktívne zložky v tablete majú silný účinok na stav pokožky, kvalitu vlasov a pevnosť nechtov. Pridajte tento produkt do svojej dennej dávky výživových doplnkov, aby ste získali ďalšie potrebné živiny, špeciálne určené na výživu vlasov, pokožky a nechtov.

 

Zdroj informácií: Web Dr.Vitamin