No heat styling

Ako používať Sea Salt Sprej?

  • Nastriekaj primerané množstvo do mierne vlhkých alebo suchých vlasov.
  • V predklone postláčaj vlasy rukami.
  • Zafixuj kučery/vlny pomocou fénu s difuzérom.
  • Pre väčší objem jednotlivé kučery/vlny od seba oddeľ rukou/hrebeňom.

Letné mesiace sú skvelou príležitosťou pre schovanie žehličiek a fénov do komody. Predstavujeme ti no heat styling, teda styling vlasov iba s prirodzeným vzduchom a teplotou. Máme pre tebe pár tipov, ktoré ti pomôžu na ceste k dokonalosti účesu bez zahrievania.

 

 

 

 

Prečo sa vyhnúť stylingu za použitia tepla? 

  • použitie žehličky, fénu alebo kulmy na vlasy poškodzuje vlasy vysokou teplotou, ktorá je pri použití nutná 
  • pred použitím sa používa vlasová kozmetika, ktorá obsahuje silikóny a ďalšie chemické látky, ktoré vlasy obaľujú a tvoria na nich filter → ten neprepúšťa do vlasu hydratáciu a výživu, vlas sa postupne vysušuje až sa zlomí či vypadne 
  • použitie môže byť nešetrné a príliš dlhé, čo vlasom ešte viac škodí 
  • je tu riziko poranenia alebo popálenia 

 

Prijmi svoje vlasy také, aké sú 

Kto má kučeravé vlasy, ten by chcel rovné, a naopak. Prijmi svoje vlasy také, aké ich príroda vytvorila a vyberaj si vlasovú kozmetiku, ktorá je pre tvoj typ vlasov ako stvorená. Prijmi svoju prirodzenú krásu a skvelosť svojich kučier alebo rovných vlasov. 

 

Správna vlasová starostlivosť je základ! 

Kto má suché vlasy, potrebuje hydratačný šampón a kondicionér. Kto trpí na lupiny, tak zase prípravky proti lupinám. Správny výber prírodnej vlasovej kozmetiky je základ a odvíja sa od neho správna starostlivosť o vlasy a vlasovú pokožku. 

 

Pre správnu starostlivosť o tvoje vlasy doporučujeme naše VOONO šampóny a kondicionéry, ktoré neobsahujú žiadnu chémiu a sú 100% prírodné. 

 

 

 

 

Pozor na mechanické poškodenie 

Nešetrné sušenie ručníkom alebo hrubé rozčesávanie môže spôsobiť poriadnu neplechu. Aj taká drobná gumička, ktorá vlasy zastrapatí alebo retiazka, ktorý sa stále zamotáva, môže potrhať nejeden prameň vlasov. 

 

Prirodzené vlny bez kulmy 

Krásne vlny ako od mora je možné vytvoriť aj bez kulmy. Sea Salt Sprej ti vytvorí vlny či zafixuje účes bez tepelných úprav. Jeho aplikácia je veľmi jednoduchá, proste sprej len pretrepaj a aplikuj na suché alebo vlhké vlasy. Potom vlasy zospodu postláčaj a dlhotrvajúci účes je na svete. 

 

Sea Salt Sprej 

Náš Sea Salt Sprej dokáže vykúzliť poriadne vlnobitie. Naviac je 100% prírodný, nie je testovaný na zvieratách, neobsahuje žiadne silikóny, parabény či umelé konzervanty. Je vytvorený iba z prírodných látok, zo soli z Mŕtveho mora a je veľmi šetrný k pokožke. Vzhľadom k tomu, že je unisex, je super aj pre mužov. Výhodou je naviac balenie 100ml, ktoré podlieha tolerancii tekutín v lietadle.

 

Ako na správne použitie? 

So sprejom zatrep tak, aby minerály nezostali na dne fľaštičky. Potom sprej aplikuj na suché či vlhké vlasy. Vlasy zospodu postláčaj pokým nevytvoríš jemné, až veľké plážové vlny. Sea Salt Sprej sa ďalej dá použiť na uhladenie neporiadnych malých vlasov, ktoré trčia pri tvorbe drdolov, vrkočov a podobne alebo pre mužov na vytvorenie uhladzujúceho efektu.