Matyho tipy a triky

Celý rok sa všetci vzdelávame v oblasti farbenia, používania prírodnej vlasovej kozmetiky a riešime rôzne kožné problémy. Poď sa medzi sviatkami trochu pri čítaní odreagovať a dozvieš sa, ako sa z našej IT podpory, stal odborník na vlasovú kozmetiku a miešanie prírodných VOONO farieb na vlasy.

 

Matyáš & VOONO

 

Ako sa dostal k VOONO značke?

Na VOONO som narazil keď som narazil na zakladateľku tejto značky Kateřinu pár rokov naspäť. V tej dobe som začínal ako marketingový konzultant a Katka bola vlastne jedným z mojím prvých klientov. V rámci mojej práce pre túto značku som toho dosť musel naštudovať o prírodných farbách a okrem nápadov ako VOONO zviditeľniť som tiež zistil, že to vskutku dáva zmysel.

 

Ako to s ním išlo ďalej?

Keď som sa stal skoro expertom na farbenie hennou a videl som na svojej mame ako nie je spokojná s chemickými farbami a vlasy jej to ničí, rozhodol som sa to zmeniť. Stále sa bála, že jej vlasy zozelenejú a mala rôzne obavy týkajúce prírodného farbenia a jeho účinku na vlasy. Stačilo, aby raz skúsila prírodný odtieň Wine red, a hneď videla ten rozdiel. Bol vidieť na vzhľadu i jej zdraví.

Šampón, kondicionér, masky na vlasy, dokonca aj Sea Salt sprej. Nakoniec sme si VOONO obľúbili kompletne celá rodina. Len ocka to tak moc neberie, je totiž plešatý.

 

A čo robí Maty teraz?

Majiteľke stále pomáham rozširovať jej značku, napr. ako model na Green Beauty Market v Prahe a na ďalších akciách. Najviac ma teší keď môžem získané skúsenosti odovzdať nejakej žene a podporiť tak jej vlasový sen. Väčšinu dievčat svojimi znalosťami celkom prekvapím. 😀

Čo by poradil ženám?

Každý muž súdi ženu podľa kvality a krásy jej vlasov. Preto nikdy svoje vlasy neprehliadajte a venujte im dostatočnú starostlivosť, akú si zaslúži.

 

A aký je tvoj príbeh s prírodnými farbami na vlasy? Povedz nám ho, pošli fotku a nezabudni nás označiť na Instagrame @voononatural.