Luxusná starostlivosť o vlasy

Každá z nás si občas musí dopriať luxusnú starostlivosť o vlasy. Práve vlasy sú jednou z hlavných vecí, ktoré si na nás ostatných všímajú. Krásne, zdravé vlasy plné života a lesku, oslnia každého na zastávke električky alebo na pohovore. Pre tie najnáročnejšie zákazníčky máme luxusný balíček plný vlasovej kozmetiky, ktorý ukrýva všetko, čo tvoje vlasy potrebujú. Ideálne ako darček pre mamičku alebo kamarátku. Alebo proste len tak – pre seba.

Luxusná darčeková sada od VOONO

Kompletná vlasová sada od VOONO obsahuje ten najlepší výber z nášho sortimentu. Je vhodný pre všetky typy vlasov, farebné vlasové odtiene i vekové kategórie. Navyše máš dopravu Zásielkovňou zadarmo. Postupne ti predstavíme produkty, ktoré v sade nájdeš.

 

Sea Salt Sprej 

Prírodný sprej na vlasy so soľou z Mŕtveho mora, ktorý vie z vlasov vytvoriť jemné až veľké plážové vlny či zafixuje tvoj účes. Možno ho prirovnať k prírodnému laku na vlasy a navyše nádherne vonia. Je v praktickej sklenenej fľaštičke, takže sa zmestí do každej kabelky a môžeš si ho vziať na palubu lietadla. Aplikácia je jednoduchá a zvládne ju úplne každý. Obal je plne recyklovateľný. 

 

Amla

Amla sa môže pochváliť obsahom celého radu vitamínov a cenných látok. Jedným z najvýznamnejších je vitamín C, ktorý napomáha k uhladeniu štruktúry vlasu. Vlasy sú potom o poznanie jemnejšie, hladkejšie a predovšetkým lesklejšie. Obsahuje 20 x viac vitamínu C ako citrón, takže vlasy sú viditeľne zdravšie už po prvej aplikácii. 

 

Hair of Gaurí

Prvá pomoc pre vlasy – Hair of Gaurí. Ak sa vlasy mastia, trpíš na lupiny či chrasty vo vlasoch, táto maska na vlasy zaručene pomôže. Obsahuje blahodarné bylinky, ktoré uzdravujú vlasy i vlasovú pokožku. Navyše eliminuje šediny, podporuje rast vlasov a zaceľuje vlasové vlákno.

 

 

Přírodný šampón

Šampón pre všetky typy vlasov vhodný na každodenné umývanie. Kávový extrakt dodá vlasom silu a lesk, francúzska levanduľa ošetruje vlasovú pokožku a šalvia zintenzívňuje poddajnosť vlasov. Ručne lisovaný bio arganový olej vlasy chráni pred vonkajšími negatívnymi vplyvmi, maximálne je hydratuje a v kombinácií s grepom zanechá vo vlasoch krásnu sviežu vôňu. 

 

Hydratačný kondicionér

Ideálny kondiconér pre všetky milovníčky levandule. Obsiahnutý kávový extrakt napomáha vlasom dodať silu a lesk a francúzska levanduľa vyživuje vlasovú pokožku. Ideálne nanášať od polovice vlasov ku končekom a najlepšie rozčesať, aby sa kondicionér dostal naozaj všade.

 

Vďaka každodennému používaniu prírodnej vlasovej kozmetiky sú vlasy zdravé, lesklé a bez nánosu chémie. Samozrejme je možné k tomuto balíku pridať prírodnú farbu na vlasy, ktorá dodá vlasom prirodzený farebný odtieň. Či ryšavú, hnedú alebo čiernu, to už necháme na tebe.