Jarná detoxikácia vlasov

VOONO detoxikačná výzva: 

  • 2-3 x mesačne použi masku na vlasy Hair of Gaurí
  • Dodaj svojim vlasom dávku vitamínu C - vďaka Amle.
  • Dodržuj pitný režim a zdravý životný štýl. 
  • Dávaj pozor na mechanické poškodenie vlasov a používanie nevhodných stylingových produktov. (jako přírodní lak na vlasy používej Sea Salt Sprej)

Jarná detoxikácia ľudského organizmu je veľmi vyhľadávaným témou. Nikto ale nezmieňuje detoxikáciu vlasov. Práve preto sme pre teba spísali tento jednoduchý postup! Je potreba spod čiapky vytiahnuť na jar krásne a zdravé vlasy.

 

Zbav svoje vlasy silikónu

Všetky komerčné produkty obsahujú silikóny, parabény a ďalšie chemické látky. Zlá vlasová kozmetika je z 90% príčinou vlasových a kožných problémov, preto sa jej vyhýbaj oblúkom. Vždy siahni po prírodných produktoch, ktoré tvoje vlasy zbavia nečistôt aj chemického filmu, ktorý obaľuje tvoje vlasy. 

VOONO tip: Odporúčame používať VOONO hydratačný šampón a kondicionér pre poškodené vlasy. Produkty sú určené pre všetky typy vlasov, vekové kategórie a navyše – krásne vonia.

 

 

Chémia musí z kola von

Pri dlhodobom používaní zlej vlasovej kozmetiky a chemických prípravkov na vlasy vzniká okolo vlasu neviditeľný film. Cez ten nemožno vlas hydratovať ani vyživovať. Končí to štiepením a padaním vlasov. A to čo? Nechceme. Svoje vlasy musíš chémie zbaviť a to ide jednoducho! 

VOONO tip: Maska Hair of Gaurí tvoje vlasy zbaví chémie a pozostatkov zlej vlasovej kozmetiky. Lieči vlasovú pokožku a považujeme ju za prvú pomoc v správnej starostlivosti o vlasy a vlasovú pokožku. 

 

 

Vitamíny sú základ!

Tvoje vlasy potrebujú po zime dostatok vitamínov. Práve v chladných mesiacoch nekonzumujeme toľko ovocia a zeleniny, a ak áno, rovnako nemajú taký obsah vitamínov ako v lete. Na internete sú dostupné rôzne prírodné masky na vlasy, ktoré vlasom dodajú vitamíny a trochu života. Môžeš si zahrať na babku bylinkárku :). 

VOONO tip: Maska a kondicionér na vlasy Amla obsahuje 20 x viac vitamínu C než citrón. Olej extrahovaný z indického egrešu (Amly) je vysoko cenený pre liečbu problémov s vlasmi a vlasovou pokožkou. Navyše pomáha proti vypadávaniu a šediveniu vlasov.