ETICKÉ PODNIKANIE

Etické podnikanie

Naša značka se vyvíja ruka v ruke s etikou v podnikaní. Je pre nás totiž veľmi dôležité blaho všetkých, nielen blaho našej značky na úkor koncového zákazníka, ako tomu v mnohých prípadoch podnikateľských projektov je. Podľa nás je dôležitá v rámci etiky akási rovnováha – spokojnosť zákazníka smeruje ku spokojnosti podnikateľa, čo má za výsledok obojstrannú spokojnosť a radosť z uskutočneného obchodu.

Naša značka VOONO je v celku transparentná, snažíme sa vyvíjať produkty, ktoré sú sami o sebe etické, a preto idú ruka v ruke s myšlienkou obecnej etiky v podnikaní, ktorou rozhodne podporujeme. Prajeme si, aby produkty boli vytvárané v etickom, pozitívnom prostredí a vyrobené z eticky získaných surovín.

V rámci našej transparentnosti neskrývame ingrediencie ani iné informácie týkajúce sa výroby našich produktov. Je pre nás dôležité, aby každý zo zákazníkov vedel, čo kupuje, a že nieje klamaný reklamou, ktorá mu produkty falošně vykresľuje ako brúsené diamanty. Naše produkty totiž sú skutočnými diamantmi. Lesk im pridává každý etický krok voči životnému prostrediu, zvieratám a človeku obecne. A o to sa snažíme.