Darček pre muža

Ako na to:
Vlasy umy šampónom, nechaj pôsobiť 2 minúty a potom opláchni vodou. Sea Salt Sprej pretrep a aplikuj na suché alebo vlhké vlasy. Potom vlasy zospodu pomačkaj pre vytvorenie vĺn či kučier. Možno použiť aj ako stylingový prípravok na fixáciu účesu. Sprej je vhodný na rovné i vlnité vlasy.

Aj muži majú svoje dni. Našťastie ich nemajú tak často, ak používajú správnu vlasovú kozmetiku. Poznáte to, tí chlapi. Najradšej by sa umývali mydlom, ale od toho sme tu my, ženy, aby sme im dopriali poriadnu vlasovú starostlivosť. A to vďaka VOONO vlasovej kozmetike, pretože všetky naše produkty sú UNISEX. Na Deň otcov, pre partnera alebo len tak kamarátovi pre radosť. Prírodnou vlasovou kozmetikou sa dá dať krásne najavo, že ti na druhom veľmi záleží. 

 

Darček pre muža 

Upravený muž je vždy viac sexi! Vďaka prírodnému šampónu a stylingovému Sea Salt Spreju bude tvoj partner či otec aj krásne voňať vo vlasoch. Navyše máme balíček za zvýhodnenú cenu, takže ešte ušetríš. Od nás získavaš dopravu Zásielkovňou zadarmo. 

 

 

Prírodný šampón na vlasy

Ak tvoj muž rieši lupiny či trpí ekzémom, je to pre neho tá najlepšia voľba! Tento šampón ho všetkých problémov zbaví a výsledkom budú krásne a zdravé vlasy. To chce predsa každý chlap.

Kávový extrakt dodá vlasom silu a lesk, francúzska levanduľa ošetruje vlasovú pokožku a šalvia zintenzívňuje poddajnosť vlasov. Ručne lisovaný bio arganový olej vlasy chráni pred vonkajšími negatívnymi vplyvmi, maximálne ich hydratuje a v kombinácií s grepom zanechá vo vlasoch krásnu sviežu vôňu.

Návod na použitie: Vlasy poriadne umyť prírodným šampónom na vlasy, dve minúty počkať a následne dôkladne opláchnuť. V prípade veľmi znečistených vlasov aplikáciu opakuj. 

 

Sea Salt Sprej

Prírodný fixačný sprej, ktorý dodá trošku morského vánku do vlasov a krásnu vôňu. Obsahuje soľ z mŕtveho mora, čím drobné čiastočky fixujú vlasy a majú fixačný efekt rovnako ako chemické laky. Sea Salt Sprej je ale bez chémie v plne recyklovateľnej fľaštičke, ktorá je skvelá na cesty. Stačí ho len aplikovať do vlhkých alebo suchých vlasov a následne vlasy stláčať rukami. Pánske kučeravé vlasy to priamo prebudí k životu. Je možné ho jednoducho vyčesať a nezanecháva žiadne žmolky.

Radšej ho partnerovi kúp, inak ti bude míňať ten tvoj.