Cassia Obovata a ako ju použiť?

Neutrálnu bezfarebnú hennu Cassiu môžeš použiť na regeneráciu tvojich vlasov alebo na riedenie farebného odtieňa VOONO.

Cassiu zalej teplou vodou 30-50°C a nechaj na vlasoch pôsobiť 15-30 min. Do zmesi môžeš pridať pár kvapiek arganového/jojobového oleja. Neutrálnu hennu môžeš aplikovať hneď po vychladnutí alebo ju cez noc nechať odstáť.

Všetci ju poznáme ako bezfarebnú hennu. Cassia Obovata toho zvládne ale oveľa viac! V tomto článok nájdeš všetky tipy a triky, ako zdanlivo obyčajnú hennu neobyčajne použiť! 

 

Samotná Cassia 

Samotná henna sa používa ako regenerácia, ktorú necháš 15 – 20 minút pôsobiť na vlasovej pokožke. Táto maska vyrovná vlasy, chráni ich, regeneruje, dodáva lesk a zaceľuje rozštiepené končeky. Cassia Obovata sama o sebe nefarbí, pretože neobsahuje farbivo, ktoré by reakciu vyvolalo. Použiť ju teda môžu aj ženy, ktoré používajú vlasovú kozmetiku s obsahom chémie.

Maska sa mieša pri 30 stupňoch Celzia (nepoužívaj horúcejšiu vodu!). Ideálne je pridať lyžičku mandľového, arganového alebo kokosového oleja. 

 

 

Blond toner

Pre blondínky alebo ženy s melírovaným vlasmi máme skvelý návod, ako vytvoriť studený blond odtieň. Tento toner sa vymyje po 8 umytiach a vytvára prírodný blond odtieň (sťahuje žltý tón z vlasov). Nie je potrebné robiť si obavy, tento toner nemôže zozelenať! 

30% Cassia Obovata + 70% Amla 

Zalievame opäť 30 stupňovou vodou a pridávame lyžičku oleja. Doba pôsobenia je cca 30 minút. 

 

Jahodová blond 

Pre blondínky máme jednoduchý návod, ako dodať svojim blond vlasom jahodový nádych.

Zmiešaj 90% Cassia Obovata + 10% Copper a je to! Jahodový blond odtieň raz dva!