AMLA – PRÍRODNÁ MASKA NA VLASY

Ako na použitie Amly?
Do misky dajte 2-3 polievkové lyžice bylinnej zmesi (pre krátke vlasy), môžete pridať pár kvapiek rastlinného oleja pre lepšiu hydratáciu. Zmes zalejte teplou vodou s teplotou 20-30 stupňov. Aplikujte na vlasy umyté prírodnom šampónom a hydratačným kondicionérom. Doba pôsobenia je 30 minút až 2 hodiny. Potom dôkladne opláchnite.

ČO JE TO AMLA?

Amla je prírodná maska na vlasy, ktorá dodáva lesk a výživu. Prášok z nebeského ovocia pochádza z indického posvätného stromu, ktorý plodí silne výživné plody – amalak po našom indický egreš. Amla, Amlaka, Amlaki, Embilika lekárska, latinsky Emblica officinalis alebo Phyllanthus emblica. Plody sú kyslé, trpké, sladké, horké a ostré. Čo je pre nás hlavné je, že sú priamo „nadupané“ vitamínom C. Amla má 20 x viac Céčka ako ostatné citrusové plody, a práve preto je skvelým prírodným zdrojom antioxidantov. Navyše v zimnom období je potrebné práve tento vitamín hojne dopĺňať. Amla je je vysoko cenená pre liečbu problémov s vlasmi a vlasovou pokožkou.

PREČO POUŽÍVAŤ AMLU?

Amla je maska na vlasy, ktorú tvorí rozomletý prášok z týchto plodov. Pravidelná aplikácia zvyšuje kvalitu vlasov, dodáva im lesk a objem a ty svojou hrivou oslníš úplne každého.

  1. Tvoje vlasy budú pružné, lesklé, plné života.
  2. Pôsobí proti vypadávaniu vlasov a zaceľuje vlasové končeky.
  3. Stimuluje vlasové korienky a podporuje rast vlasov.
  4. Obmedzuje tvorbu lupín a vyživuje vlasovú pokožku.
  5. Spomaľuje šedivenie vlasov.