AKO STIAHNUŤ HENNU BEZ CHÉMIE

bez chemie

Môže sa to stať asi každej z nás. Experimentujeme a experimentujeme, až nám na hlave vznikne taký odtieň, ktorý sme teda rozhodne nechceli. Ale čo teraz s tým? Často se nás pýtate ako stiahnuť hennu bez chémie. A ide to vôbec? Naše mnohoročné testovanie ukázalo, že áno a tu je pár DIY receptov a tipov len pre vás.

Citrónovo – octová maska

Zmiešame 2 hrnčeky octu, 1 hrnček raw medu, 1 lyžičku olivového oleja s jednou lyžičkou škorice a vytvoríme pastu. Tú potom nanesieme na vlasy a necháme pôsobiť cca 1 hodinu. Potom si klasicky umyjeme vlasy šampónom a kondicionérom.

Jedlá sóda

Rozmiešajte si jedlú sódu s vodou a vytvorte pastu. Tú potom naneste na vlasy a nechajte pôsobiť cca 30 minút. Jedlá sóda stiahne farbivo a vy budete mať prírodne zosvetlené vlasy. Aplikujte podľa potreby.

Harmanček

Harmanček je taktiež jedným z prírodných zosvetľovačov. Zmiešajte rozomletý harmanček s vriacou vodou a pastu naneste na vlasy. Nechajte pôsobiť 45 minút až 1 hodinu a potom zmyte. Môže vysušovat, tak si vlásky potom nezabudnite vyživit olejom a maskou.

Soľ a slnko

Najlepšie je spojiť nutné s príjemným, a preto doporučujeme zbaliť si plavky a odísť niekam za slniečkom a morom. Soľ v mori a slnko vám vlasy prirodzene zosvetlí. Pokiaľ nemôžete okamžite odísť k moru, tak nevadí. Vezmite si prázdnu fľašu s rozprašovačom a zmiešajte v nej soľ s vodou. Potom nastriekajte na vlasy a nechajte pôsobiť asi 1 hodinu. Zmyte a opakujte podľa potreby.

Litokomplex

Zmes minerálov účinne sťahuje hennu. Rozmiešajte prášok s vodou a vytvorte pastu. Tú potom naneste na vlasy a nechajte pôsobiť. Uvidíte ten zázrak.

Prajeme veľa štastia a dejte nám vedieť, či a ako se vám podarilo stiahnuť hennu bez chémie. Krásny deň!