10 dôvodov, prečo používať hennu na vlasy

Prečo používať hennu?

  • je bez chémie
  • netestované na zvieratách
  • je vhodná pre všetkých
  • dá sa na ňu spoľahnúť
  • vytvára iba prírodné odtiene
  • pomáha s kvalitou vlasov
  • je šetrná k prírode
  • poskytuje širokú paletu prirodzených odtieňov
  • lahká aplikácia
  • je cenovo výhodná

O prírodných farbách na vlasy stále kolujú mýty a fikcie a často sa tak zákazníčky zbytočne obávajú prechodu na prírodné farby na vlasy. Dnešný článok teda chceme venovať 10 dôvodom, prečo prejsť na prírodné farby na vlasy (alebo ich začať používať). Pripravená? 

 

Upozornenie: Vždy záleží na výbere produktu, týchto 10 dôvodov je napísaných primárne o henne VOONO

 

 

 

 

1. Bez chémie

100% prírodná, ale naozaj. Zmes henny neobsahuje peroxid, amoniak, pesticídy ani iné chemické látky. Jej obsah je úplne prírodný a nie je teda škodlivá ani pre teba, ani pre životné prostredie. Vďaka absencii chemických látok nedochádza k alergickým reakciám a dermatologickým problémom u našich zákazníkov.

 

2. Netestované na zvieratách

Znie to hrozne, ale naše produkty sú testované na ľuďoch. Teda najprv na našom tíme, následne na rodinných príslušníkoch a až potom sa produkty dostávajú k našim zákazníkom. Splňujú ale samozrejme všetky atestácie a náležitosti.

 

3. Vhodná pre všetkých

Doslova pre všetkých. VOONO henna je vhodná pre ženy aj mužov všetkých vekových kategórii, pre tehotné a dojčiace maminky a vlasová kozmetika pokojne pre celú rodinu vrátane domácich maznáčikov. 

 

 

 

 

4. Dá sa na ňu spoľahnúť

Vďaka prírodnej farbe na vlasy zakryje vlasové odrasty aj šediny. Pomocou henny je možné tiež zafarbiť obočie, fúzy alebo si napríklad vytvoriť falošné pehy. 

 

5. Prirodzené odtiene

Oproti chemickým farbám na vlasy vytvára henna iba prírodné odtiene. Z toho teda plynie, že človek nebude môcť prejsť z čiernych vlasov na blond, ale môže hennou doplniť svoj súčasný odtieň vlasov alebo ho zmeniť o trochu svetlejší či tmavší. 

 

6. Pozitívny vplyv

Už po prvej aplikácii henny (platí aj u bezfarebnej) sú jasne viditeľné výsledky. Vlasy sú lesklejšie, zdravšie, plné života. Pri dlhodobom používaní henna pomáha s kvalitou vlasov, zaceľuje vlasové vlákno a znižuje tak štiepenie končekov. Je tiež vhodným riešením pri mastení vlasov, vypadávaní alebo nadmernom šedivení. 

 

7. Šetrné k prírode 

Ako sme už zmienili, henna je šetrná k životnému prostrediu, pretože zmes je tvorená iba bylinkami. Ak si zero waste fanda a nechceš zaťažovať našu planétu prebytočným plastom, kúpiš naše produkty aj bez obalu tzn. bez papierovej krabičky a bez plastových jednorázových rukavíc a čiapky. 

 

 

 

 

8. Farebné odtiene

Vďaka miešaniu farieb medzi sebou henna poskytuje širokú paletu prirodzených odtieňov, ktoré môžeš vyskúšať. Stačí len využiť jeden z našich návodov alebo sa nás opýtať. 

 

9. Ľahká aplikácia

Už žiadne 3 hodiny strávené u kaderníka za veľké peniaze. Aplikáciu henny zvládne každý v pohodlí domova a stačí mu k tomu len pár vecí. Z farbenia sa po čase stane zábavný rituál, ktorý je možné spojiť s odpočinkom, filmom alebo napríklad zábavou s kamarátkou. 

 

10. Cenovo výhodné

Kto šetrí, má za 3. To platí u všetkého. Dôležité je nešetriť na kvalite, keď kupuješ prírodnú farbu na vlasy v obchode. Čo sa týka henny VOONO, je cenovo dostupná, trúfame si povedať pre každého, plus môžeš ešte ušetriť kúpou varianty bez obalu (neobsahuje krabičku, čiapku a rukavice). Ponúkame tiež veľké balenie henny, ktoré je cenovo zvýhodnené, darčekové balíčky s dopravou zdarma a pre našich zákazníkov počas roku vymýšľame zaujímavé akcie a zľavy, vďaka ktorým môžeš svoj farebný odtieň získať s dopravou zdarma alebo ešte za nižšiu cenu. Stačí nás sledovať